Haberler

50 Bölümden En Unutulmaz Kareler

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenlerin gönlünü fetheden 'Karadayı' dizisi, 50'nci bölümüyle ekranda.

'NAZİF KARA' SUÇSUZ YERE HAPSE ATILIYOR

Kendi halinde bir kundura tamircisi olan 'Nazif Kara', oğlu 'Mahir'in nişan gününde işlenen 'Başsavcı Süleyman Yılmaz' cinayetiyle ilgili suçlu bulunarak hapse atılır. Tüm aile, çok üzülür.

AŞK RÜZGARLARI ESMEYE BAŞLIYOR

'Feride', kendisine dahi itiraf edemese de 'Mahir'den etkilenmeye başlamıştır. 'Mahir' ve 'Feride' buldukları ipucunun peşinden Büyükada'ya giderler. İkili, yakınlaşmaya başlar.

'FERİDE' HERKESTEN KAÇMAK NİYETİNDE

'Mahir' ve 'Yasin'in dostluğu başlar. 'Nazif Kara'nın ilk duruşması görülür. 'Savcı Turgut', 'Nazif Kara'yı suçunu itiraf etmesi için zorlar. Şehir dışına çıkan 'Feride'ye, 'Mahir' aşkını ilan eder.

'MAHİR', STAJYER AVUKAT OLUNCA...

'Mahir', stajyer avukat rolüyle girdiği adliyede, 'Hakime Feride' tarafından 'Nazif Kara' davasında görevlendirilir. 'Savcı Turgut', 'Nazif Kara'ya işkence yaparak cinayeti işlediğini beyan ettiği bir belge imzalatır.

'SAVCI TURGUT' ÖLÜM EMRİ VERİR '

Savcı Turgut', 'Nazif Kara'nın hapishanede öldürülmesi emrini verir. 'Turgut'un adamı, 'Feride'nin dosyalarını çalmaya çalışırken yakalanır ve kendisini 'Mahir Kara'nın görevlendirdiğini söyler. 'Feride', 'Mahir Kara'nın peşine düşer.

'SERRA', 'TURGUT'UN AŞKINI ÖĞRENİYOR '

Serra', 'Turgut'un 'Feride'ye olan aşkını öğrenir. 'Feride', Kara Ailesi'ni sorgulamak için evlerine gider. 'Mahir Kara' da stajyer avukat 'Salih İpek' olarak oradadır. Bu sırada eve gelen 'Ayten'i gören 'Mahir' köşeye sıkışır.

'NAZİF KARA'YA ŞANTAJ YAPILIYOR

'Turgut', 'Necdet'e torun 'Nazif'in kaçırılması emrini verir. Delil yetersizliğinden serbest bırakılan 'Nazif Kara'ya şantaj yapılır. 'Torun Nazif'in hayatına karşılık, başsavcı cinayetini üstlenmesi istenir. 'Feride', 'Nazif Kara'nın görüşme isteğini reddeder.

MUTLULUK ONLAR İÇİN HAYAL GİBİ...

Turgut', 'Feride'ye aşkını ilan etmek ister ama karşısında 'Mahir'i bulur. 'Turgut', 'Mahir'in annesinin elinde olan delilleri yok etmek için ölüm emrini verir. Kaçak olan Mahir, annesinin cenazesinde tutuklanır.

'MAHİR KARA' HAPİSTEN KAÇIYOR

'Necdet', 'Mahir Kara'yı sevdiği birinin ölümüyle tehdit eder. 'Mahir Kara', bu tehdit üzerine ailesini korumak için hapishaneden kaçar. 'Mahir Kara', 1974 genel affı ile özgürlüğüne kavuştuğu gün, Feride'nin Sinan'la nişanlanacağı haberini alır.

CİNAYETİN TANIĞI 'SERA' KAÇIRILIR

'Mahir', genel aftan yararlanamayan babası 'Nazif Kara'yı hapishanede bir geceliğine ziyaret eder. 'Mahir', 'Feride' ve 'Yasin'; cinayetin tek tanığı 'Serra'yı kaçırarak, bildiklerini anlatması için zorlar.

'TURGUT' FİRAR ETMEK İSTİYOR

'Mahir' ve 'Feride'nin her şeyi bildiğini öğrenen 'Turgut', son oyununu oynar. Beklenmeyen bir kaza geçiren 'Turgut'un ölmediği ortaya çıkar. 'Turgut', yurt dışına çıkmak için hazırlık yapmaktadır.

ÖNEMLİ DAVADA BAKALIM NE OLACAK?

Feride'nin, 'Nazif Kara' davasında kalabilmek için 'Sinan'la nişanlandığını öğrenen 'Mahir', 'Feride'yi affeder. Dizinin bu bölümünde 'Feride', 'Nazif Kara' davasıyla ilgili karar verecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hakime Feride Mahir Kara Nazif Kara Karadayı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title