Haberler

4 Buçuk Aylık Hamile Olan Şebnem Schaefer Evleniyor

Güncelleme:

Sevgilisi Murat Kadıoğlu'ndan 4 buçuk aylık hamile olan ünlü manken, karnı belirginleşmeden nikah masasına oturma kararı aldı.

Eski sevgilisi Murat Kadıoğlu'yla tekrar beraberliğinden 4,5 aylık hamile olan manken Şebnem Schaefer, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

YENİDEN BARIŞTI HAMİLE KALDI

Bir dönem podyumların en aranılan mankenlerinin başında gelen Şebnem Schaefer, evleniyor. Simge Tertemiz'le olaylı evliliği bitmeden, eski aşkı Murat Kadıoğlu'yla barışan mankenin hamile olduğu ortaya çıktı.

EVLİLİK HAZIRLIKLARINI HIZLANDIRDI

Uzun süren ilişkilerine kaldıkları yerden devam eden Kadıoğlu ve Schaefer, evlilik hazırlıklarını hızlandırdı. 4,5 aylık hamile olan ünlü manken, karnı iyice belirginleşmeden nikah masasına oturmak istiyor.

GELİNLİĞİYLE POZ VERDİ

Simge Tertemiz'den Kayra adında bir oğlu olan Kadıoğlu'nun doğacak ikinci çocuğu için şimdiden çok heyecanlı olduğu ve cinsiyetini merak ettiği öğrenildi. Schaefer ise hazırlıklara gelinlik diktirerek başlarken, geçen günlerde dikilen gelinliğini giyip poz verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şebnem Schaefer Simge Tertemiz Kadıoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (88)

ERN:

LAN REZİLLİKLERİ BİRDE ÖVE ÖVE ANLATIYORLAR ÖNCE ZİNA YAPIYORLAR SONRA HAMİLE KALINCA EVLENİP ÇOCUK DOĞDUKTAN SONRA BOŞANIYORLAR BU KADAR KARAKTERSİZ İNSAN TOPLULUĞU OLMAZ OLSUN. KUSURA BAKMASINLAR AMA DİĞER YERLERDE ÇALIŞAN KADINLAR BUNLARDAN ŞEREFLİ.

35
7
yanıtYanıtla
mert Mobil-ANDROID:

nasilda siradan geliyor artik bu tur haberler. kimin eli kimin belinde! belli değil. Allah islah etsin ama maalesef sonumuz ahiretimiz pek hayirli gorunmuyor

27
15
yanıtYanıtla
WWW:

ihtiyar karı haala mankenlik yapıyormu

6
34
yanıtYanıtla
e s mmobilWeb@haberler.com:

Zinalik yapmayin simdide bunu moda yapmislar evlilik disi cocuk allahim tas yagacak basimiza tas bir musluman olarak sonumuz ne olacak boyle

10
27
yanıtYanıtla
elifmobilWeb@haberler.com:

Bunların hakindan ancak şeriat gelir . bak bakalim ondan sonra zina yapabiliyormu iffetsizler

11
26
yanıtYanıtla
ekinay s .dmobilWeb@haberler.com:

Cehennem atesini unutmayin evlilik disi cocuk yapacaginiza birazda oteki dunya icin calisin kabir azabini unutmayin

13
23
yanıtYanıtla
arı misali:

hangi arla giyiyorlar bu bembeyaz gelinliği sormak lazım, gezdi gezdi kürkçü dükkanına geri döndü, her çiçekten bal aldı misali . . . .

5
30
yanıtYanıtla
Sancakbeyi55:

Hamile gelinler moda oldu, bu gavur medyası , asil Türk milletine kötü örnek oluyor. . internet, tv gibi şeylerden uzak tutun neslinizi arkadaşlar.

10
24
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Bunlar islamdan nasıbını almamış devşirmeler.

31
0
yanıtYanıtla
BayburtlumobilWeb@haberler.com:

Arsızlığa cesaret zinaya aşk dediler, bu milletin ahlakını işte böyle yediler..yazıklar olsun

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title