Haberler

2013 Yazının Moda Trendleri

Her Mevsim Kendi Trendleriyle Geliyor.

YENİLİKÇİ MODERN

Bu yaza damgasını vuran bir diğer trend de; modern ve yenilikçi tasarımlar. Kate Moss'un yüzü olduğu İtalyan markası Lui Jo'nun yaz koleksiyonu da bu akımın öncülerinden.

KLEOPATRA RUHU

Başrollerinde Elizabeth Taylor ve Richard Burton'ın olduğu 1963 yapımı 'Kleopatra' filmi, bu sene 50'nci yılını kutluyor. Film, etkileyici senaryosunun yanı sıra Elizabeth Taylor'ın unutulmaz performansıyla canlandırdığı 'Kleopatra' karakterinin ihtişamlı Bulgari takılarıyla da uzun yıllar çok konuşulmuştu. Taylor'ın, bu yıl yeniden montajlanıp Cannes Film Festivali'nde gösterilen filmde kullandığı mücevherler, bu yazın aksesuvar modasına da ilham verdi.

STRAPLEZ ELBİSELER

Kuşkusuz yazın en güzel yanlarından biri, gardırobumuzu dolduran yaz elbiseleri. Bu sezon podyumda sıkça karşımıza çıkan askısız modeller; olabildiğince sade formlarda ve renklerde. Straplez; taşıması zor bir model olarak görülse de doğru form ve doğru aksesuvarlar seçildiğinde, oldukça spor ve şık olabiliyor. Straplez elbiseyi; düz tabanlı sandaletle giyip daha spor ve günlük bir görünüm elde edebilirsiniz.

GİYİLEBİLİR SANAT

Tasarımcı Nazlı Soylu'nun resimlerinden oluşan Lady Faith elbiseleri, modayla resim sanatını sentezliyor. Marka; sanatı giyilebilir bir hale sokuyor. Koleksiyondaki kıyafetler; kadınların günlük ritmine uygun, tüm gün boyunca kendilerini rahat ama kadınsı hissedebilecekleri şekilde tasarlanmış.

EN RENKLİ PLAJ MODASI

Son zamanlarda fonksiyonellik, başlı başına bir trend. Mayo ya da bikiniden artık kusurları kapatması, hatta olmayanı var etmesi, bazen de var olanı yok etmesi bekleniyor. Penti'nin tasarım direktörü Ayşin Bicioğlu; bu yaz ayrıca rengarenk bikinilerin çok gözde olduğunu söylüyor. Plajları karnaval alanına dönüştüren bu rengarenk bikinilerden; üstlerinin dolgulu, hatta push-up'lı, mayo astarlarının korseli olması ve göbek kısmını toparlaması bekleniyor.

PARİZYEN IŞILTISI

Bu yazın en trendy aksesuvarlarının başında; Cartier'nin, masal şehir Paris'ten ilham alınarak hazırlanan Paris Nouvelle Vague Koleksiyonu geliyor. Bir kadının mücevherle olan aşkı, yeni koleksiyonda; efsanevi moda şehrinin caddeleri, sokakları ve Seine nehrinin bileziği gibi duran köprüleriyle özdeşleşiyor. Özgür, modern, cazibeli kadının stilini yansıtan bu yeni koleksiyonu; kusursuz klasiğin grafik formlarla modern yorumu oluşturuyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Elizabeth Taylor Kleopatra Kate Moss Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title