Haberler

Çocuklar İçin Müzikli Masallar, İş Sanat'ta başlıyor

Güncelleme:

Çocuklar İçin Müzikli Masallar, Hande Doğandemir, Ebru Cündübeyoğlu, Altan Erkekli, Melis Birkan ve Gökçe Bahadır'ın anlatımlarıyla sezon boyunca devam edecek.

İş Sanat'ın geleceğin sanatseverleri için programına aldığı yepyeni müzikli oyunu "Çocuklar İçin Müzikli Masallar"; 18 Aralık'ta Ebru Cündübeyoğlu'nun anlatımıyla gerçekleştirilecek özel gösterimin ardından, ilk olarak 25 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Hande Doğandemir'in anlatımıyla perde diyecek. Daha önce 11 Aralık'ta gerçekleşeceği duyurulan bu etkinlik, yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti.

Oyuncu ve yönetmen Yıldıray Şahinler'in yönettiği oyunda minik izleyiciler, dünya masallarının en güzel örneklerinin izinde eğlenceli danslar ve neşeli melodilerin yanı sıra rengârenk ışıklar, ilginç maskeler ve sürpriz bölümlerle bilinmeyen diyarlara doğru benzersiz bir yolculuğa çıkacak. Aytek Önal ve Selim Can Yalçın'ın neşeli canlandırmalarına Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek.

"Çocuklar İçin Müzikli Masallar" oyununun 22 Ocak'taki ikinci gösteriminde ise konuk anlatıcı Ebru Cündübeyoğlu olacak. Sevilen oyuncu, Tavşanla Kaplumbağa, İki Kız Kardeş ve Savanların Gözcüsü masallarını minikler için seslendirecek. Gösterimler, sezon boyunca Altan Erkekli, Melis Birkan ve Gökçe Bahadır'ın anlatımlarıyla devam edecek.

Çocuklar İçin Müzikli Masallar, çocukları ile keyifli bir pazar günü geçirmek isteyen ebeveynler için sezon boyunca İş Sanat'ta.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ebru Cündübeyoğlu Hande Doğandemir Altan Erkekli Melis Birkan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title