Haberler

Bursa'ya 20 Bin Kişilik 'Kültürpark Arena'

Güncelleme:

Kültürpark Arena 28 Temmuz 2011 Tarihinde Kapılarını Müthiş Bir Konserle Açıyor

Açıkhava etkinliklerinin, sahne ve gösteri sanatlarının, konserlerin gerçekleştirilebileceği BURSA'nın ilk, Türkiye'nin en modern ve farklı konseptiyle tek olan konser ve etkinlik alanı BURSALILARA özel bir konserle kapılarını açıyor…

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark içinde oluşturulan 20 bin kişi kapasiteli konser alanı ''Kültürpark Arena'' 28 Temmuzda açılıyor.

KÜLTÜRPARK ARENA

Açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Recep Altepe'nin gerçekleştireceği Kültürpark Arena 28 Temmuz 2011 de saat 19:00 da kapılarını muhteşem bir konserle açıyor. Mekânda aynı zamanda Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı final gecesi de gerçekleştirilerek bu muhteşem konserle kutlanacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada, Bursa'da konser organizasyonları için geniş kitlelere hitap edilecek bir alanın bulunmadığını ifade ederek, bu doğrultuda Kültürpark içindeki Eski Çakalderesi mevkisindeki otopark alanında bir düzenlemeye gittiklerini dile getiren Altepe, şunları söyledi: ''Burasını şuan 20 bin kişi kapasiteli bir konser alanına çeviriyoruz. 'Kültürpark Arena' adını verdiğimiz bu alanda 20 bin kişi ayakta konser izleyebilecek. Alanın çevresiyle birlikte kapasite 40 bin kişiye de çıkabiliyor. Bu, Bursa için büyük bir rakam. Kentimiz için büyük bir sıkıntıyı gideriyoruz. Bundan sonra dünyaca ünlü sanatçılarla yapılacak etkinliklerde on binlerce Bursalı vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Altepe, ''Kültürpark Arena''nın 28 Temmuz perşembe akşamı açılacağını belirterek, ''Buranın açılışı için bir gece düzenliyoruz. Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı'nın final gecesini burada yapacağız. Etkinlik çerçevesinde ayrıca Bengü, Murat Dalkılıç, Kolpa, Nazlı ve Volga konseri olacak. On binlerce kişi konseri ücretsiz olarak izleyebilecek. Tüm Bursalı hemşehrilerimizi ''Kültürpark Arena''nın açılış gecesine davet ediyoruz. dedi.

BENGÜ-MURAT DALKILIÇ-KOLPA-VOLGA TAMÖZ-NAZLI

Gençlerin ilgi odağı olan pop müziğin başarılı isimlerinin sahne alacağı unutulmaz konser, Oxygen Event'in organizasyonuyla Bursa Kültürpark'da 28 Temmuz 2011 tarihinde müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.

İlk kez aynı sahnede…

Gerçekleştirdikleri konserlerle tüm hayranlarının beğenisini kazanmaya devam eden Bengü, Murat Dalkılıç, Volga Tamöz, Kolpa ve Nazlı'nın Oxygen Events'in organizasyonuyla ilk kez beraber sahne alacağı gecede Bursalı müzikseverler müziğin keyfini doyasıya yaşama imkânı sunuluyor. Türkiye'nin bu beş popüler sanatçısı kendi klasiklerinden oluşan geniş bir repertuar ile ilk defa aynı sahnede olacak. Ardı ardına sahne alacak sanatçılar müzik severlere en popüler şarkılarını seslendirirken, izleyicilere hayran oldukları sanatçıları bir arada seyretme şansı sunulacak. Bu özel gecede sahne şovları, danslar ve özel gösterilerin dışında konser öncesinde sanatçılar hayranlarıyla buluşarak imza verecek ve beraber fotoğraf çektirme fırsatı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title