Haberler

"75. Yıl Cüneyt Gökçer Tiyatro Ödülleri" Belirlendi

Türk tiyatrosunun usta ismi Cüneyt Gökçer anısına bu yıl ilk kez verilecek "75. Yıl Cüneyt Gökçer Tiyatro Ödülleri"belirlendi

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Başkanlığı'nca, Türk tiyatrosunun usta ismi Cüneyt Gökçer anısına bu yıl ilk kez verilecek "75. Yıl Cüneyt Gökçer Tiyatro Ödülleri"belirlendi.

Ankara Devlek Konservatuvarı Mahir Canova Sahnesi'nde düzenlen basın toplantısında konuşan Tiyatro Anasanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Füsun Balkaya, "75. yılımızda ilk kez verilecek olan bu tiyatro ödülleri geniş bir yelpazede değerlendirilerek seçici kurulumuzca sonuçlandırılmıştır" dedi.

Konservatuvar Müdürü ve Seçici Kurul Onur Başkanı Prof. Dr. Erol Belgin ise böylesine anlamlı bir ödül töreni düzenlemiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, ödül almaya hak kazanan isimleri açıkladı.

Buna göre ödüle değer bulunan isimler şöyle:

"Onur Ödülü-Ayten Gökçer, Kadın Oyuncu Onur Ödülü-Gülgun Kutlu, Hizmet Ödülü-Mesut İktu, Erkek Oyuncu Onur Ödülü-Ergün Uçucu, Kadın Oyuncu Sanat Ödülü-Sumru Yavrucuk, Yazar Ödülü-Civan Canova, Erkek Oyuncu Sanat Ödülü-Selçuk Yöntem, Reji Ödülü-Yücel Erten, Eleştiri Ödülü-Üstün Akmen, Tiyatro Müziği Özel Ödülü-Cem İdiz, Can Atilla, Kemal Günüç, "Ankara" Sanatçı Ödülü-Erdal Beşikçioğlu, Tiyatro Dans Düzeni Özel Ödülü-Altan Tekin, Cihan Yöntem, İhsan Bengier, Sanata Destek Medya Ödülü-Oya Armutçu (Hürriyet-Ankara), Fatih Yılmaz

(Sabah-Ankara), Övgüye Değer Reji Ödülü A. Mümtaz Taylan, Sanata Destek Yayın Ödülü-Yılmaz Öğüt (Mitos-Boyut Yayınevi), Övgüye Değer Eleştiri Ödülü-Ragıp Ertuğrul, Yaşam Kaya, Sanata Destek Kurum Ödülü-Elif Başman (Sevda Cenap And Müzik Vakfı), Övgüye Değer Genç Kadın Oyuncu Ödülü-Özge Özder, Esra Bezen Bilgin, Övgüye Değer Genç Erkek Oyuncu Ödülü-İlker Aksum, Kutay Sungar, "Prof. Cüneyt Gökçer Tiyatro Festivali" Övgüye Değer Hizmet Ödülü-Zafer Kayaokay"

"75. Yıl Cüneyt Gökçer Tiyatro Ödül" töreni ise 12 Mayıs 2011 tarihinde Ankara Devlet Konservatuvarı'nda gerçekleştirilecek.

- ANKARA

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title