Haberler

Kına Dönüşü Katliam Gibi Kaza: 8 Ölü, 8 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da kız evinde kına gecesi eğlencesi yapıp düğün için Mardin'e giden 16 kişinin içinde bulunduğu minibüs, Osmaniye'de kaza yaptı.

Adana'da kız evinde kına gecesi eğlencesi yapıp düğün için Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne giden 16 kişinin içinde bulunduğu minibüs, Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde kamyona arkadan çarptı. Faciaya dönüşen kazada damat 27 yaşındaki Sedat Yavuz ve gelin 20 yaşındaki Maşallah Yiğitalp'in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaşamını yitirdi, 4'ü çocuk 8 kişi de yaralandı.

HALAY ÇEKİP EĞLENDİLER

Nişanlı olan çiftçi 25 yaşındaki Sedat Yavuz ile Maşallah Yiğitalp için aileleri dün akşam Adana'nın Gülbahçe Mahallesi'ndeki kız evinde kına gecesi düzenledi. Genç çift, yakınlarıyla birlikte gece boyunca halay çekip eğlendi. Kınanın ardından Sedat Yavuz ile Maşallah Yiğitalp çifti ile yakınları, pazar günü düğünün yapılacağı Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Yavuz ve Yiğitalp ailelerini taşıyan 35 yaşındaki Hayrettin Yelboğa'nın yönetimindeki 47 NF 790 plakalı minibüs, iddiaya göre saat 23.15 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda ilerlerken, Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'ndeki Ayran Viyadüğü'nde, önünde giden Yasin Ülkü yönetimindeki 01 BHN 56 plakalı sebze yüklü kamyona hızla çarptı.

8 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

Minibüsün hurdaya döndüğü kazada, damat Sedat Yavuz, gelin Maşallah Yiğitalp, annesi Zahide Yiğitalp (44), halası Gazele Yiğitalp (37) ile İlhan Yelboğa (23), Şükriye Yılmaz (42), Zeyni Altuğrul (63) ve Hadice Yavuz (57) yaşamlarını yitirdi.

Sürücü Hayrettin Yelboğa, gelinin kardeşi spastik engelli Mehmet Yiğitalp (14), Zozani Oluç (7), Eylem Yelboğa (12), Halise Yelboğa (11), Evini Yavuz (22), Sakine Yağmahan (63), Suriye uyruklu Zehra Maho (35) yaralandı.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Osmaniye, Gaziantep ve Bahçe Devlet hastanelerine götürülen yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 7 kişinin cesetleri ise Osmaniye ile Düziçi ve Bahçe ilçelerindeki devlet hastanelerinin morguna götürüldü. Kazayı duyup hastanelere koşan yakınları, aldıkları acı haberle sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kamyon sürücüsü Yasin Ülkü jandarma tarafından gözaltına alındı.

"DÜĞÜN YAPACAKTIK"

Kazada oğlu ve gelinini kaybeden İsmail Yavuz, yakınlarının cenazelerini almak için beklediği Bahçe Devlet Hastanesi'nde güçlükle ayakta durabildi. Büyük bir acı yaşadıklarını belirten Yavuz, "Kınamızı yaptık, pazar günü de düğün yapacaktık ancak bu kaza oldu. Ne diyeyim, Allah'ın takdiri" dedi.

Ailenin akrabalarından Mehmet Cesur ise akşam kınanın ardından yakınlarını yolcu ettiklerini belirterek, "Biz Yüreğir'e kadar yolcu ettik. 1.5-2 saat sonra Hayrettin Yelboğa beni aradı, 'Bahçede trafik kazası geçirdik, yetişin bizi kurtarın' dedi. Hemen Bahçe'ye gittik ve korkunç manzarayla karşılaştık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (60)

Adınızı Yazın:

8 pkklıya elveda :)))))

19
33
yanıtYanıtla
Yeşil Mobil-IOS:

Tüh kurtulan olmuş

20
31
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar bu Kürt düşmanlarına karsı gelın hep beraber secım zamanı herkez el ele omuz omuza verıp kürtler nasılmış kendımızı gösterelim hadı arkadaslara hep beraber zafere koşalım

16
29
yanıtYanıtla
cemobilWeb@haberler.com:

Cesedin ustundeki pkk pacavrasını görünce gram uzulmedim.

25
19
yanıtYanıtla
......:

sarı kırmızı yeşil puşilerle TÜRKİYE içinde kürdistan diye dolaşan kardeşlerimiz yok, artı hiç samimi değiller. herkese anladığı dilden bundan sonra. . .

15
28
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Siz o pkk nın bayrağına kurban olun orda insanlar ölmüş siz bilmem neyin derdindesiniz o kadar kücüksunuz isye

14
28
yanıtYanıtla
aydınlı:

adam Aydında düğün yapıyor, caddeden düğün konvoyu geçerken zafer işaretleri yapan kadınlar, sarı kırmızı yeşil tuhaf tuhaf bezleri sallıyorlar, bu nasıl bir cahillik ya. . . sen T. C vatandaşı olacaksın, en batı vilayetinde yaşayacaksın, sokakta ki komşuna PKK yı simgeleyen işaretler ve bezler göstereceksin, sonra da o komşundan seni sevmesini bekleyeceksin. . . yazık beyin kuş kadar olunca insanda , algılamada olmuyor. . . sonrada bizi neden sevmiyorlar. . .

21
19
yanıtYanıtla
hasköylü ülkücü gençlik:

pkk filaması var konya yolundayım

7
29
yanıtYanıtla
HAMSİ KAFALI:

ADAMDA PKKLI TİPİ VAR

16
18
yanıtYanıtla
mimoMobil-ANDROID:

bir ocak daha söndü yazık olmus Rabbim rahmet eylesin.

28
5
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title