Haberler

Keçiören'de Gönüller Peygamber Sevgisinde Birleşti

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen “En Sevgili’ye ve Ehl-i Beyt’e Özlem Şiirleri” gecesinde sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle Keçiörenlileri Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’e (S.A.S) duyulan sevgide birleştirdi.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "En Sevgili'ye ve Ehl-i Beyt'e Özlem Şiirleri" gecesinde sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle Keçiörenlileri Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'e (S.A.S) duyulan sevgide birleştirdi.

Keçiörenliler Gösteri Merkezi'nin salonunu tamamen doldururken, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak ile AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da şiir gecesinin konukları arasında yer aldı.

Dursun Ali Erzincanlı'nın güzel sesiyle okuduğu şiirler kalpleri Peygamber sevgisiyle tutuştururken, izleyicilerin birçoğu gözyaşlarına hakim olamadı. Gecede kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Ak, Peygamber Efendimizi (S.A.S) gönülden aşkla, sevgiyle ve samimiyetle aktaran Erzincanlı'ya Keçiören ailesi adına teşekkür ederek "Dursun Ali Erzincanlı kardeşimiz ruhumuza, kalbimize ve kulağımıza çok güzel hitap etti. Peygamber Efendimizi güzel naatlarla anlattı. Bu naatlar çocuklarımıza, gençlerimize Peygamber Efendimizi, ashabını, Ehl-i Beyt'ini ve hepsinin sevgisini anlatmak için bir vesiledir" dedi. Erzincanlı ise, mübarek Muharrem ayının millete, devlete ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini dileyerek "Peygamberimizin ifadesiyle bu ay bereket ayıdır. Cenab-ı Allah bu ayın hayrını ve güzelliklerini bizlere nasip etsin. Muhterem Belediye Başkanıma bizi davet ettiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Erzincanlı Neşet Ertaş Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title