Haberler

İstanbul'da Kamyon Üst Geçidi Yıktı

Güncelleme:

TEM Otoyolu'nun Ispartakule sapağında, bir kamyonun çarpması sonucu üst geçit yıkıldı.

İstanbul Bahçeşehir'de Bizimevler köprüsü üzerindeki üst geçide kamyon çarptı. Çarpma sonucu üst geçit yıkıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza saat 18.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Kazaya, kamyonun taşıdığı kepçenin üstgeçide çarpmasının yol açtığı belirtildi. Kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Başakşehir'de üstgeçidine çarparak devrilen vinç yüklü kamyon olay yerinden kaldırıldı. Kilometrelerce kuyruğa neden olan vinç ve köprü enkazının kaldırılmasıyla birlikte trafik yeniden normale döndü.

TEM otoyolu yan yol üzerinde meydana gelen kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza nedeniyle sürücülere uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı. Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonucu üstgeçit enkazını yol kenara aldı. Ekipler daha sonra üstgeçitten geriye kalan enkazı bölgeden uzaklaştırdı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.

"TRAFİK DURUYOR"

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz Twitter'dan "Bahçeşehir yönünde olan sürücüler Ispartakule gişelerden çıkmayın. Gişelerden sonra yaya üst geçidine araç çarptı. Trafik duruyor" mesajını paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçeşehir Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

adimi yazmiyorum:

suclu tayyippp Hükümet istifa

3
12
yanıtYanıtla
SUat:

Bu kamyonlarda üst geçiş düşmanı

15
0
yanıtYanıtla
acayibiz:

mallıkta sınır tanımıyoruz. sanırım genlerimizle alakalı. iki kulak arasında koca bi boşluk olduğu için ne desen masal gibi geliyor millete biyerden giriyor öte taraftan çıkıyor. . .

13
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

ACABA BUNLAR BUNU BILEREK MI YAPIYORLAR HAYRET ETTIM DOGRUSU!!!!

7
1
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

İSTANBULDAKİLERDE DEMESİN BİZ YAŞIYORUZ.

6
0
yanıtYanıtla
samet çelik:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu şoförler geri zekalımı. o ehliyeti nerden alıyor bunlar. Köprülerde yükseklik levhası asılı hesaplayamıyormu.

3
0
yanıtYanıtla
sabrımızı test etmeyin:

heyyt

1
1
yanıtYanıtla
MelisMobil-IOS:

Gercekten

2
0
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

Düşündüm taşındım bundan sonra kasap ve fırın sahiplerine ehlihet verme ruhsatı vermiyeceğim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title