Haberler

İtalyan Basını: Sneijder Juve'ye, Pandev Genoa'ya

Güncelleme:

İtalyan basını, Galatasaraylı Sneijder ve Pandev ile ilgili transfer iddialarını gündeme getirdi. Gazetelere göre; Sneijder'i Juventus, Pandev'i de Genoa istiyor.

İtalyan basını, Galatasaray'ın iki yabancı oyuncusu Sneijder ve Pandev ile ilgili transfer iddialarını gündeme getirdi. Gazetelere göre; Sneijder'i Juventus, Pandev'i de Genoa kadrosuna katmak istiyor.

SNEIJDER LİSTENİN BAŞINDA

NTVSPOR'un haberine göre; Corrıere dello Sport, Juventus'un Galatasaraylı Wesley Sneijder'i transfer listesinin başına koyduğunu yazdı. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Massimiliano Allegrri'nin takım kurgusunda bir ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Corriere dello Sport, Sneijder'in tecrübesi ve kalitesiyle Juventus'a katkı yapabileceğini belirtti.

SNEIJDER OLMAZSA SHAQIRI

Sneijder ile birlikte Bayern Münih'te forma giyen Shaqiri'nin de Juventus'un transfer listesinde olduğunu yazan gazete, Hollandalı yıldızın Galatasaray ile 2016'ya dek kontratı bulunduğunu ve sözleşme fesih bedelinin 20 milyon euro olduğunu aktardı.

"PANDEV GENOA YOLUNDA"

İtalyan basını, Galatasaray'ın bir diğer yabancı oyuncusu Goran Pandev ile de ilgili bir transfer iddiasını gündeme taşıdı. Tuttosport, Genoa kulübünün Makedon forvet oyuncusunu devre arasında kadrosuna katmak istediğini belirtti.

Genoa'nın Şilili forvet Pinilla'yı Atalanta'ya göndereceğini ve dolayısıyla bu bölgede bir oyuncuya ihtiyaç duyacağını yazan Tuttosport, İtalyan ekibinin çözüm olarak Goran Pandev'i kiralama yolunu tercih edebileceğini okuyucularına aktardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Goran Pandev Galatasaray Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

mehmet:

yazık ya seneijder bize lazım daha fenere bombaları kim attacak

17
0
yanıtYanıtla
nuri alcomobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar yonetimde tanidigim var, snider devre arasi gidiyor , juveye

5
7
yanıtYanıtla
ibrahihim:

yolları açık olsun

9
2
yanıtYanıtla
kenan:

galatasaray zor günler yasiyor. allah sabir versin. . .

8
0
yanıtYanıtla
aslan cimbommobilWeb@haberler.com:

Juve bizim istedigimiz parayi vermez sneider kalmak istiyorsa yeni bir sozlesme teklif edilmesi lazim yillik ucretini dusururse takimda kalmasi daha iyi hamiti yasini gonderin gitsin

8
0
yanıtYanıtla
Döşemeci hamdi:

Satın AK

0
3
yanıtYanıtla
gossarlı:

Sneijder''e 20 milyon Euro ise iyi para valla, satın gitsin, üstüne de Pandev bedava.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title