Haberler

İstanbul'daki Tramvayda IŞİD Şüphesi

Güncelleme:

Kabataş-Bağcılar tramvayında bir yolcunun çektiği videoda yer alan iki gencin görüntüsü çok konuşuluyor.

İstanbul’daki Kabataş- Bağcılar tramvayında bir yolcu tarafından çekilip Youtube yüklenen görüntüler sosyal medyayı salladı. Görüntülerde üstündeki tişört ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken genç veyanındaki arkadaşı kimi kesim tarafından IŞİD militanı olarak görülürken kimileri de sempatizan yorumu yaptı.

LOGO DİKKAT ÇEKTİ

Tramvaydaki bir yolcunun dikkatini çeken iki genç cep telefonuyla kameraya alınmış. Görüntülerdeki uzun saçlı ve uzun sakallı gençlerden biri, Irak'ta ve Suriye'de terör estiren, dünyanın koalisyon kurarak savaşmaya hazırlandığı IŞİD'in (Irak Şam İslam Devleti) bayrağındakine benzer bir logo taşıyan tişörtü ve rahat hareketleriyle dikkat çekiyor.

ENDİŞE YARATTI

Youtube'a konulan görüntüler izleyenlerde endişe yarattı ve sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. Kimilerine göre bu gençler İStanbul'da elini kolunu sallayarak gezen IŞİD militanı, kimilerine göre de bu kişiler terörist değil IŞİD sempatizanı. Kimilerine göre de gencin üzerindeki tişörtün IŞİD'le bir alakası yok.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Bağcılar Kabataş Işid Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

sdl:

Adamlar molotof atmıyor pkk terörisdleri gibi otobüsleri yakmıyor binip gidiyor size ne

7
27
yanıtYanıtla
murat:

yakında içinize daldıkları zaman sen işte o zamandan sonra burda yorum yazamayabılırsın.

yanıt0
yanıt0
Psikopatlar ordusu:

He ya gidiyorlar! Ama nereye? kimi öldürüp kizlarini ganimet olarak alip kime satacaklar? Tecavüzcü, hasta ruhlu insanlar bunlar. Bunlari beleyen herkes koynunda yilan beslediginin farkinda degil.

yanıt0
yanıt0
ÖĞRENCİ:

AKP BU ÜLKEYİ TERÖR ÜLKESİ HALİNE GETİRDİ

28
3
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Ya değillerse. Milleti böyle terörist diye afişe etmeye kimin hakkı var?

6
25
yanıtYanıtla
KIZILTEPELİ:

AKP NİN RESMİ KONUKLARIDIR BUNLAR ŞAŞILACAK NE VAR.

25
3
yanıtYanıtla
yorumsuz:

LOGO YU ÇOK iyi bildigim için söylüyorum işidin amblemi o. hadi geçmiş olsun. adamlar hem türkmenlere katliam yapsın hem eline sallayarak gezsin. busun sen türkiye.

23
4
yanıtYanıtla
B:

o tramvay da ki İŞİD AKP''nin askerleridir

22
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

şüphesimi kaldı baya IŞİD ciymiş bunlar be. . .

22
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

her sakallıyı işidmi sandın dedenmi sandın?? ::))

5
16
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title