Haberler

İnce BMW Fabrikasına Girip Çalışanları Dinledi, Önlük Giydi

Güncelleme:

Münih Türkiye Halk Derneği'nin konuğu olarak Almayan'ya giden Muharrem İnce, BMW fabrikasını ziyaret edip çalışanların sorunları dinledi ve önlük giydi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Münih Türkiye Halk Derneği'nin konuğu olarak Almanya'ya gitti.

Muharrem İnce, Münih Türkiye Halk Derneği'nin düzenleyeceği konferans öncesi Almanya BMW fabrikasını ziyaret etti. Muharrem İnce, BMW çalışanlarının sorunlarını dinledi ve onlarla sohbet etti. Muharrem İnce de BMW çalışanları gibi mavi önlük giydi.

MUHARREM İNCE KONFERANSA KATILACAK

Münih Türkiye Halk Derneği'nin konuğu olarak Almanya'ya davet edilen Muharrem İnce Münih'de düzenlenecek konferansta Cumhuriyetçilik, Cumhuriyetin ilanı ve tarihimizdeki yeri, önemi ve günümüzdeki güncel gelişmeler hakkında konuşacak. Konferans bu akşam saat 19.30'da DGB Haus Schwanthalerstr. 64, 80336 München' de düzenlenecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muharrem İnce Almanya Türkiye Münih Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

İSABET OLMUŞ:

AFERİN LAN İNCE TALİMAT ALACAĞIN YERLERİ İYİ BİLİYORSUN. DEMİRTAŞ, KILIÇDAROĞLAN GEREKLİ TALİMATLARI ALDI VE YERİNE GETİRDİLER. HERALDE SIRADA SEN VARSIN. BAKALIM NELER YAPACAKSIN

4
13
yanıtYanıtla
Portakal:

Adam gibi adam. Parti kursan sana oy vericem.

10
2
yanıtYanıtla
Aksakal:

Yaziiiik CHP icinde kevgire donunce careyi Alman ellerine kacmakta bulmus. . )) Fena cizik yedi parti ici dansozlerden. . Gaz verdiler Oy vermediler . . ))

1
7
yanıtYanıtla
eksik:

mecliste saçma sapan şeyleri tartışana kadar bunun gibi fabrikalardan kurun ülkemize sayın ince

5
0
yanıtYanıtla
kemal:

doğru konuşanı dokuz köyden kovarlar dürüsttün yeri yok tc de

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title