Haberler

Hayri İnönü'nün Danışmanının Dayak Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın dayak yediği görüntüler, aylar sonra ortaya çıktı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile önceki gün istifa eden yardımcısı Emir Sarıgül arasında patlak veren gerilim ile gündeme gelen Şişli Belediyesi'nde yaşanan şiddetin görüntüleri ortaya çıktı. Uzun bir süredir konuşulan dayak olayının gerçek olduğu, dün ortaya çıkan video görüntüleriyle kesinlik kazandı.

DANIŞMAN SALDIRIYA UĞRADI

Ulusal Kanal'ın görüntülerine göre Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar, geçen Ekim ayında belediye binasında darp edildi. Video kaydının ilk dakikalarında İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşıyor. Durumdan habersiz olan danışman, görüştüğü kişi ile sohbetini bitirip merdivenlere doğru yöneliyor. Bu sırada koyu renk takım elbise giyen bir kişi Boysan Yakar'ın önünü kesiyor ve bir yumruk atıyor.

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA DA TEKMELEDİLER

Yere düşen Yakar'a 8-10 kişilik grup tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yakar bir süre darp ediliyor. Güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar araya giriyor ve Hayri İnönü'nün danışmanını saldırganlardan kurtarıyor.

BİR İSTİFA DAHA

Bu arada Emir Sarıgül'ün başkanvekilliğinden istifa etmesinin ardından Başkan Yardımcısı ve Sarıgül'ün okul arkadaşı Ali Ekinci de dün istifa etmişti. Bugün de başkan yardımcılarından eski bakanlardan İstemihan Talay'ın oğlu CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın damadı ve Emir Sarıgül'ün eski iş ortağı Murat Ali Talay da bugün başkan Yardımcılığı görevinden isitfa ettiğini açıkladı. ilçesini ele geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Boysan Yakar Hayri İnönü Danışman Şişli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

harun kurbanMobil-ANDROID:

BELEDİYEMİ YOKSA ANONİM ORTAKLIKMI? hıııııımmm. Tamam ya burası chp arpalığı.

48
5
yanıtYanıtla
Ciminli:

Tipik bir chp zihniyetinin yansıması. Bu kafayla iktidar olmak ha.

28
5
yanıtYanıtla
selma:

AKP seçmeni degilim ama bu goruntulerı gorunce de ıyı kı bu CHP soysuzları ıktıdarda degıl dıyorum . Bır beledıyeyı boluşemediler basa gelseler ulkeyı ıkı gunde mahvederler. bu sarıgul ve ailesi çooook tehlıkelı

30
2
yanıtYanıtla
4×4. ®©Mobil-ANDROID:

sisliyi bitiremedi babasi ogluna devretti oda kabadayilikla halletmek istedi ama yemedi...

30
1
yanıtYanıtla
YilmazmobilWeb@haberler.com:

Zavallilar mali bolusemediler vah vah vaaaaaaaaaaaaaaah

27
0
yanıtYanıtla
mırzo:

siyasetçilerin çocukları. . . . must. sarıgül, istemi talay, kaz. ayaydın, sizin ne mal olduğunuz, çocuklarınızı getirdiğiniz yerlerden belli. . . ulan partililer (bütün partiler) adamlarınıza dikkat edin, az çalsınlar.

17
3
yanıtYanıtla
Ciminli:

Harp (kavga), darp ve darbe. sonuç chp.

14
5
yanıtYanıtla
Anadolu:

Bu adamlari hemen CHPden uzaklastirin. Olmaz böyle birsey.

14
5
yanıtYanıtla
timsah:

sizler sadece şişli belediyesinden değil chp den de istifa edin. hatta bu ülkeden de gidin. sizler nefret uyandıran insanlarsınız. babalı oğullu sevimsiz belasınız.

17
1
yanıtYanıtla
ADAM MISINIZ:

SENİN BABAN BİRDE CHP Yİ YÖNETECEKDİ HAAA. . . . ULAN BABANDAKİ ZİHNİYET SENDEDE VAR DEMEKKİ . . BABANDA BAŞKANKEN TAYYİPDEN BETER GÖTÜRDÜ MALI . . . ALLAH KORUMUŞ DEMEKKİ CHP Yİ DE BU ÜLKEYİ DE ALİM ALLAH DEMEK BAŞBAKAN OLSAYDI TAYYİPTEN FARKINIZ OLMAZDI. . . . ADAM KILIKLI MAFYA BOZUNTUSU. . . İNSANLARI KANDIRIRSANIZ HESABINIZDA OLMAYAN ALLAH İŞDE ÇIKAR KARŞINIZA BÖYLEEEE. . . YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ANCA GİDERSİN

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title