Haberler

YediHilal Derneği Üniversite Öğrencilerine Yönelik '7 Güzel Okuma' Projesi Kayıtları Başladı

Güncelleme:

YediHilal Derneği tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen '7 Güzel Okuma' projesinin kayıtları başladı. Proje kapsamında üniversite gençlerine okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çeşitli kitaplar okunacak.

YediHilal Derneği tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "7 Güzel Okuma" projesinin kayıtları başladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ilk olarak 2015'te Sakarya Üniversitesinde uygulanmaya başlayan proje, sonraki yıllarda Türkiye'ye yayılarak kapsamı genişletildi.

Üniversite gençlerine okuma alışkanlığı kazandırmanın amaçlandığı proje kapsamında Aliya İzzetbegoviç, Anton Çehov, Necip Fazıl Kısakürek, Ahmet Hamdi Tanpınar, Zeynep Gazali, Savaş Barkçin ve Sezai Karakoç'un kitapları okunacak.

Gönüllülük esasına dayanan projeye katılım sağlamak isteyenler için çeşitli illerdeki üniversitelerde başvuru stantları kuruldu.

Katılım formuna "yedihilal.org" internet sayfası üzerinden, "YediHilal" ve "YediHilal Üniversite" sosyal medya hesaplarından çevrim içi olarak da erişilebiliyor.

"Okuduğun Yerden Başla" sloganıyla düzenlenen projeye 10 Mart'a kadar başvuru yapılabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kültür Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title