Haberler

Yargı full HD bölüm izle! Yargı 81. bölüm tek parça izle! Yargı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Yargı dizisi izlemek isteyen seyirciler, Yargı full HD bölüm izle ve Yargı tek parça izle diye araştırıyorlar. Yargı 81. bölüm full HD izleme linki! Yargı full HD bölüm izle ve Yargı 81. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Yargı son bölüm neler oldu? Yargı 81. bölüm tek parça izle!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Yargı 81. bölüm full HD izle ve Yargı full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Yargı 81. bölüm tek parça izle ve Yargı full HD bölüm izle diye araştırıyor. Yargı full HD bölüm izle! Yargı 81. bölüm tek parça izle! Yargı son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

YARGI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Yargı'nın 28 Ocak 2024 Pazar günü yayınlanan 80. Bölümünde Ilgaz veCeylin, dava yüzünden birbirlerine düşüyorlar!

Ilgaz Meltem'in babasını evden kimin öldürdüğünü bir an önce bulmanın peşindedir. Fakat aynı davayı takip eden Ceylin'in kendisinden daha çok şey bilmesi ve ondan bunları sakladığını düşünmesi onu sinirlendirmiştir. Mesleki olarak ayrıldıkları yollar, ikisinin de aralarındaki gerilimi ayyuka çıkaracaktır.

Yeni bir yol bulma, hayata tutunma çabası içerisindeki Osman'a yardım hiç beklemediği yerden gelir. Öte yandan Merdan'ın ise herkesten gizli, kendi planları vardır; Kadir'e sürpriz cezaevi ziyareti niyetini açığa çıkaracaktır.

Çınar'ın ortadan yok olması başta Ilgaz ve Parla olmak üzere herkesi kaygılandırmaktadır. Kendi yolunu arayan Çınar kimsenin bilmediği, bambaşka bir dünya içerisinde bulur kendisini…

Ceylin bir yandan Yekta ile birlikte hastane davası ile uğraşırken, diğer taraftan da varını yoğunu zaten mağdur edilmiş olan Meltem ve ailesinden yana seferber eder. Ilgaz'ın anbean ensesinde olduğu vakada, birbirlerinden bulduklarını saklayarak ileri gidebilmek ikisini de zorlamaktadır. Günün sonunda hangisinin teorisi gerçek çıkacaktır; cinayeti esasen kim işlemiştir?

YARGI 81. BÖLÜM FULL HD İZLE! (LİNK)

Yargı full HD bölüm izle! Yargı 81. bölüm tek parça izle! Yargı son bölüm neler oldu?

YARGI KONUSU NE?

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz'ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz'ın, Ceylin'in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır.

Ilgaz kardeşi Çınar'ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin'den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar'ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde ulacaklardır.

YARGI FULL HD İZLE!

Yargı full HD bölüm izle! Yargı 81. bölüm tek parça izle! Yargı son bölüm neler oldu?

YARGI OYUNCULARI

  • Ceylin: Pınar Deniz
  • Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu
  • Metin: Hüseyin Avni Danyal
  • Eren: Uğur Arslan
  • İnci: Ece Yüksel
  • Engin: Onur Durmaz
  • Yekta: Uğur Polat
  • Pars: Mehmet Yılmaz Ak
  • Çınar: Arda Anarat
  • Defne: Beren Nur Karadiş
  • Gül: Zeyno Eracar
  • Parla: Zeynep Atılgan
  • Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk
  • Zafer: Ali Seçkiner Alıcı
  • Makbule: Özlem Çakar
  • Osman: Onur Özaydın
  • Neva: Başak Gümülcinelioğlu

YARGI FULL HD BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Yargı Televizyon Dizi Gündem Kültür Sanat Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title