Haberler

Tuzlaspor - Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Tuzlaspor - Boluspor maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Tuzlaspor - Boluspor maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Tuzlaspor - Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Tuzlaspor - Boluspor maçı ne zaman?

17 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Tuzlaspor - Boluspor maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Tuzlaspor - Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Tuzlaspor - Boluspor CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Tuzlaspor- Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Tuzlaspor- Boluspor maçı ne zaman?

TUZLASPOR - BOLUSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Tuzlaspor ile Boluspor arasındaki Trendyol 1. Lig maçı, 17 Şubat Cumartesi günü saat 13:30'da Tuzla Belediyesi Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu mücadele TRT Spor, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

TRT Spor'u Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallardan, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Bein Sports 2'yi Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallardan, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli bir şekilde takip edebilirsiniz. beIN Sports Tod TV ise Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Boluspor Televizyon Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title