Haberler

SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Turabi Survivor'dan gitti mi, geri gelecek mi?

Güncelleme:

Survivor'da şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Turabi'den hayranlarına kötü haber geldi. Survivor konseyinde son gelişmeyi duyuran Acun Ilıcalı, sakatlanan Turabi hakkında açıklama yaptı. Peki, SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Turabi Survivor'dan gitti mi, geri gelecek mi?

SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Araştırılıyor. Acun Ilıcalı, Turabi'nin yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı açıkladı ve eski yarışmacılar Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın kırmızı takım kadrosuna dahil olacağını belirtti. Turabi'nin yarışmaya dönüp dönmeyeceği ise merak konusu. Peki, SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Turabi Survivor'dan gitti mi, geri gelecek mi?

SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK?

Acun Ilıcalı, sakatlanan Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi." şeklinde konuştu.

SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Turabi Survivor'dan gitti mi, geri gelecek mi?Turabi Çamkıran

TURABİ DÖNECEK Mİ, SURVİVOR TURABİ GERİ GELECEK Mİ?

Konseyde Turabi'nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" dedi.

Acun Ilıcalı, sözlerinin devamında eski yarışmacıların da kadroya dahil olacağının müjdesini verdi. Ilıcalı, eski yarışmacılardan Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın kırmızı takım kadrosuna dahil olacağını belirtti.

SURVİVOR TURABİ NEDEN YOK? Turabi Survivor'dan gitti mi, geri gelecek mi?

SURVIVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin ilinde doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti fakat bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem breakdance hem de Muay Thai dövüş sanatıyla ilgilendi.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve art arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Acun Ilıcalı Turabi Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title