Haberler

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 18 Şubat Survivor elenen isim kim oldu?

Güncelleme:

Survivor 2024 yarışmasında dün akşamın elenen ismi merak konusu. 18 Şubat tarihli Survivor yarışmasında adaya veda eden isim kim oldu? Yarışmayı yakından takip eden izleyiciler, elenen yarışmacıyı öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Kıran kıran mücadelenin yaşanacağı Survivor All Star 2024'te yine yarışmacılar büyük bir azimle yarıştılar.Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 18 Şubat Survivor elenen isim kim oldu?

SURVIVOR'A DÜN KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da dün elenen olmadı. Eleme potasına girecek bir aday daha belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti. Yarışmacılar ada konseyinde eleme adaylarını belirlediler. 7 oy Sercan 7 oy da Mustafa Kemal'e çıktı. Takım kaptanı olan Merve eşitliği bozmak için seçim hakkını Mustafa Kemal'den yana kullandı.

HAKAN HATİPOĞLU NEDEN CEZA ALDI?

İletişim ihlali yaparak 3 ödül cezası ve iletişim cezası alan Hakan Hatipoğlu şu şekilde açıklama yaptı: "Aday olacağımı bekliyordum ama adaylıkla ilgili tek bir şey aklıma bile gelmedi. Rio'da ki ihlale takıldı kafam. Beni orada yaptığım ihlalle ilgili kimsenin yakalama ihtimali yok. Bunu açık ve net söylüyorum. Burada bir hainlik olduğunu düşünüyorum. Birinin söyleme ihtimalini düşünüyorum. Onu ben paylaşamam. Acun abi bana sorduğunda doğruyu söyledim. Tahmin ettiğim bir şey var o beni çok üzüyor açıkçası. Kesin değil, kimsenin günahını da almak istemem ama başka bir ihtimal yok. Tek kişiydi. Sabahın 6'sı bir daha Brezilya'ya uğramayacak birinin telefonunu alıp 2,5 dakika aşağı yukarı çünkü telefonunu çalacağım zannetti, kıllandı. Gitti böyle bir hikayede ben yandım. Onun dışında biraz Begüm'e bozuğum açıkçası. Çünkü konseyde Acun abi bana ceza verirken Begüm'de bazı şeyler söylemiş. Benim duymadığım bir yerde dedikodu yapması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Üzüldüm çünkü."

Survivor All Star 2024 yarışmacılarının başarı yüzdeleri:

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 18 Şubat Survivor elenen isim kim oldu?

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 18 Şubat Survivor elenen isim kim oldu?

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 18 Şubat Survivor elenen isim kim oldu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor 2024 Televizyon 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title