Haberler

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?

Güncelleme:

Otobüs biletlerine zam yapılıp yapılmayacağı ve yeni bilet fiyatlarının ne olacağı merak konusu oldu. 31 Mart seçimleri nedeniyle otobüs firmalarında hareketlilik devam ederken, bilet fiyatlarındaki olası değişiklikler gündeme geldi. Vatandaşlar, otobüs biletlerinin yeni fiyatlarını ve zam durumunu araştırıyor.

Otobüs biletlerine zam gelecek mi ve otobüs bilet fiyatları ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 31 Mart'ta yapılacak seçimler dolayısıyla bu hafta otobüs firmalarında hareketlilik devam ediyor. Otobüs biletleri kaç TL oldu ve otobüs biletlerine zam var mı gündeme geliyor. Peki, Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?

OTOBÜS BİLETLERİNE ZAM GELECEK Mİ?

31 Mart'ta yapılacak seçimler dolayısıyla bu hafta otobüs firmalarında hareketlilik olduğunu söyleyen Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, biletlerin tükenmesi üzerine ek seferler konulduğunu belirtti.

SEÇİM YOLCULUKLARI DAHA ÇOK ANADOLU'YA

Birçok kişinin seçimde oy kullanabilmek için şehir değiştirdiğini ve gidişlerin daha çok Anadolu'ya olduğunu belirten Yıldırım, önümüzdeki hafta ortasından itibaren otobüs seferlerinde bayram yoğunluğunun başlayacağını söyledi.

"Normal seferlerde biletler tükendi. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle otobüslere ek seferler düzenlendi." diyen Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın turizm araçlarının da yolcu taşımada kullanılması için yaptığı geçici düzenlemenin Ramazan Bayramı boyunca geçerli olacağını hatırlattı.

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?

6 BUÇUK MİLYON SEYAHAT EDECEK

Ülke genelinde şu an günde ortalama 11 bin otobüs seferi düzenlendiğini dile getiren Yıldırım, "Ramazan Bayramı tatili süresince düzenlenecek ek seferlerle günde yaklaşık 15 bin otobüs yolcu taşıyacak. Ek seferler daha çok Ramazan Bayramı öncesinde ve sonrasındaki 3 gün yoğunlaşacak. Bu sürede yaklaşık 6,5 milyon kişinin otobüslerle seyahat etmesini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

OTOBÜS BİLETLERİNE ZAM VAR MI?

Yıldırım, zaman zaman otobüs kazalarının olduğunu belirterek, sürücülerin yorgun, uykusuz ve bakımsız araçlarla yola çıkmasının önüne geçildiğinde bunların da azalacağını dile getirdi.

Seyahat edecek vatandaşların da emniyet kemeri takma konusunda özen göstermeleri gerektiğine dikkati çeken Yıldırım, bunun yasal bir zorunluluk olduğunu hatırlattı.

Otobüs firmalarının rekabetine de değinen Yıldırım, seçim ve Ramazan Bayramı öncesinde otobüs biletleri fiyatlarında yaklaşık yüzde 20 artış yaşandığını kaydetti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Zam Ulaşım Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title