Haberler

Motorine zam var mı? Motorine zam geldi mi, ne kadar zam geldi? Motorin kaç TL oldu? 4 Ocak güncel Motorin fiyatları!

Güncelleme:

ÖTV tutarının yüzde 25,6 artmasının ardından akaryakıta zam geldi. Motorine zam var mı? Bu kapsamda günlerdir gündemde yer almakta olan sorular arasında bulunuyordu. Peki, Motorine zam var mı? Motorine zam geldi mi, ne kadar zam geldi? Motorin kaç TL oldu? 4 Ocak güncel Motorin fiyatları!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla alkollü içki ve akaryakıttaki ÖTV zammı da belli oldu. Motorine zam var mı? Sorusu da böylece yanıt bulmuş oldu. Yeni yıl ile birlikte Motorine zam var mı? Sorusu en çok araştırılmakta olan konular arasında yer alıyordu. Peki, Motorine zam var mı? Motorine zam geldi mi, ne kadar zam geldi? Motorin kaç TL oldu? 4 Ocak güncel Motorin fiyatları!

MOTORİNE ZAM VAR MI?

Benzinin litre satış fiyatına 2 lira 30 kuruş, motorinin litresine ise 2 lira 17 kuruş zam yapıldı. Dün ÖTV tutarında yüzde 25,6 oranında artış yapılmıştı. Fiyat artışının ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 36,75 liraya, Ankara'da 37,42 liraya, İzmir'de ise 37,59 liraya yükseldi. Motorin fiyatları ise İstanbul'da ortalama 39,35 liraya, Ankara'da 39,95 liraya ve İzmir'de 40,22 liraya yükseldi.

Dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla alkollü içki ve akaryakıttaki ÖTV zammı da belli oldu. Buna göre; her iki grupta da ÖTV tutarı yüzde 25,6 oranında arttı. Böylece benzinin fiyatı 2,31 TL, motorinin ise 2,16 TL yükseldi. Zammın ardından benzin 37 lirayı, motorin ise 40 lirayı aştı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Zam ÖTV Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title