Haberler

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Yükümlüler İle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Buluşması Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülerin denetimi ve takibinin yanı sıra eğitim-iyileştirme çalışmalarına da devam ediyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün Nesilden Nesile Projesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan iş birliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, topluma bireysel pozitif katkı ve toplumsal değerlere katkı gibi konular ele alındı.

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde yükümlülerin denetim ve takibinin yanı sıra eğitim-iyileştirme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Yükümlülerin milli, manevi ve sosyal duygularının güçlendirilerek topluma uyumunu kolaylaştırmayı amaçlayan çalışmalara ek olarak, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün Nesilden Nesile Projesi ve Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanmış olan iş birliği protokolü kapsamında bir buluşma gerçekleştirildi.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Ayhan Yüreğir ile yükümlülerin buluştuğu programda, "Toplumu ileriye götüren dinamikler ve değerler, topluma bireysel pozitif katkı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün imkanları ve toplumsal değerlere katkısı gibi alanlarda bilgi paylaşımı yapıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Adalet Bakanlığı Gençlik Spor Kars Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title