Haberler

Kebapçı belediye başkan adayı olduğunu telefonda öğrendi

Güncelleme:

Hatay'da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Bayır, ilk arandığında aday olacağına inanmadığını belirtip "Her zaman zengin insanlar ya da arkası güçlü insanlar belediye başkan adayı oluyor. Biz bu algıyı değiştirmek adına kaybedeceğimizi bile bile bu yola çıktık." dedi.

Hatay'da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirterek "İlk defa böyle bir teklif aldım şaşırdım açıkçası, sonra da sevindim." dedi.

SÜRPRİZ TELEFON

Hatay'da yaşayan Fehim Bayır, asrın felaketi sonrası Antakya ilçesindeki prefabrik iş yerinde kebapçılık yapmaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden mezun olan Bayır, öğrenme aşkıyla 3 üniversitede eğitimini devam ettiriyor. Bir yandan eğitimini devam ettiren ve kebapçılık yaparak ekmek parasını kazanan Bayır, geçtiğimiz günlerde gelen sürpriz telefonla Bağımsız Türkiye Partisi'nden Antakya Belediye Başkan Adayı oldu. İlk arandığında gelen teklife inanmayan 33 yaşındaki Belediye Başkan Adayı Bayır, gençleri ve esnafı temsil etmenin heyecanını yaşıyor.

"HER ZAMAN ZENGİN İNSANLAR ADAY OLUYOR"

Belediye başkan adaylarının genellikle maddi durumu güçlü olan insanlar olduğu için esnaftan belediye başkan adayı çıkmadığını belirten Bayır, "Ben Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Belediye başkanıyım. Üniversite olarak; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği mezunuyum. Yüksek Lisans bölümü öğrencisiyim. Şu anda Antakya'dayım ve kebapçılık yapıyorum. BTP'den belediye başkan adayıyım. Her zaman zengin insanlar ya da arkası güçlü insanlar belediye başkan adayı oluyor. Bizim esnaf arkadaşlarımız, maddi durumu çok iyi olmayan insanlarımız buna cesaret edemiyor. Biz de bu algıyı değiştirmek adına kaybedeceğimizi bile bile bu yola çıktık. Gençlerin önünü açmalarını istiyoruz. Türkiye'de yaşlı bir siyasetimiz var. Biz gençleştirilmesini istiyoruz, bu yüzden aday olarak çıktık. Ben 33 yaşındayım, şu anda kebapçılık yapıyorum" dedi.

"İLK ARANDIĞIMDA İNANAMADIM"

Belediye başkanlığı teklifini ilk olarak cep telefonu üzerinden aldığını belirten Bayır, bu durumu şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek, "İlk defa telefon geldi ardından Serinyol Mahallesi'nde bir yerde görüştük. Şaşırdım aslında genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım şaşırdım açıkçası. Şaşırdım, sonra da sevindim. İlk arandığımda aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

Bayır'ın belediye başkan adaylığı karşısında şaşkınlık yaşadığını belirten Ebru Kahraman, "Çok şaşırdım, neden esnaftan bir arkadaşımız belediye başkan adayı olmasın. Neden bir belediye başkanı olmasın. Arkadaşımızın aday olduğunu duyunca çok da şaşırdım ama mutlu oldum" dedi.

"ŞAŞIRDIK, SONRA BAKTIK DOĞRU"

Belediye başkan adayı Bayır'ın babası Mehmet Bayır, siyasette gençlerin önünün açılması gerektiğini ifade ederek "Deprem sonrası kebapçılığa devam ediyoruz. Oğluma da belediye başkan adaylığı teklifi geldi. Okumuş olduğu için gençlerin önünün açılması lazım. Rabbim yolunu açık etsin. İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

Kebapçı belediye başkan adayı olduğunu telefonda öğrendi

Kebapçı belediye başkan adayı olduğunu telefonda öğrendi

Kebapçı belediye başkan adayı olduğunu telefonda öğrendi

Kebapçı belediye başkan adayı olduğunu telefonda öğrendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Partisi Antakya Türkiye Hatay Genel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Harun SİZER:

geç bu palavraları haydar baş tan miras kalmış anlaşılan adam gibi desene adam bulamamışlar ne yapsınlar zaten kazanmamda imkansız olurmusun dediler oldum laf olsun torba dolsun maksat muhabbet olsun

40
95
yanıtYanıtla
Fehim BAYIR:

merhaba sevgili kardeşim yazdıklarını üzülerek okudum. Eğer bir gün yolun Antakyaya düşersen Mutlaka Beni ziyaret etmeni isterim. Belki ön yargından o zaman vazgeçersin.

yanıt89
yanıt12
Fehim BAYIR:

Merhaba Sevgili Harun kardeşim yazdıklarını üzülerek okudum. Antakyaya yolun düşerse mutlaka beni ziyaret etmeni isterim. Belki beni tanıdıktan sonra bu düşüncelerin değişir hemde konunun kesilmemiş net şekilde birinci ağızdan dinlemiş olursun

yanıt57
yanıt7
Nuri Aga:

Ne demek adam gibi adam bulamamak. Ayıp sana be. Önemli olan AKP den kazanmak değil küçük partiden kazan da Bi boyunu görelim

yanıt14
yanıt1
Dr.Kimbel:

Hatayda yasasaydim sana 4 oyum olurdu insallah baskan olursun döner yemeye davet edersen gelirim size basarilar dilerim

65
16
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Çıkarcı siyaset her yerde diyorsun. Ver doneri al oyu

yanıt34
yanıt16
mahmut ulun:

Yolunuz açık olsun inşallah kazanır sın siyasete sizin gibi değerli arkadaşlar lazım

38
9
yanıtYanıtla
mahmut ulun:

Yolun açık olsun inşallah kazanır sın siyasete sizin gibi değerli arkadaşlar lazım

28
6
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Değerli bir esnafa benziyorsun. Siyaset düzgün insanların yeri değil. Mesleğin daha güzel.

30
3
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Siyaset aslında bir Bilim dir. Ama bizim ülkede düzgün değil

yanıt13
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title