Haberler

Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri Gecesine Katıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Star Medya Grubu tarafından düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri 2014 törenine katıldı.

Haber Özgür ALTUNCU - Kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Star Medya Grubu tarafından düzenlenen 'Necip Fazıl Ödülleri 2014' törenine katıldı. Esenler'deki açılış töreninin ardından saat 18.30'da Haliç Kongre Merkezi'ne gelen Erdoğan bir süre dinlendi. Haliç Kongre Merkezi içindeki Sadabad Salonu'nda gerçekleşen tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte salona gelişiyle başladı. Tören, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun konuşmasıyla başladı. Karaalioğlu kürsüye çıkmadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gitti. Cumhurbaşkanı'nın Karaalioğlu'na bir şeyler söylediği görüldü.

KENDİ SESİNDEN ŞİİRLER

Necip Fazıl'ın kendi sesinden okuduğu şiirlerin barkovizyonla yayınlandığı törene Necip Fazıl'ın oğlu Mehmet Kısakürek de onur konuğu olarak katıldı.

Erdoğan, törendeki konuşmasında Necip Fazıl'ın şiirlerinden mısralar okudu. Necip Fazıl Kısakürek Saygı Ödülü'nü kazanan Nuri Pakdil ödülünü, konuşması sırasında Pakdil ile ilgili olarak Bize devrimci başkaldırıyı öğrettiği için şahsım, milletim ve devletim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ınr elinden aldı. Pakdil, teşekkür konuşmasına, Hepinizi, anti-emperyalist, anti-kapitalist, anti-nasyonalist, anti-faşist, en önemlisi de anti-firavunist bilinçle selamlıyorum diye başlayınca, salondan büyük bir alkış koptu. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona ererken, Cumhurbaşkanı Erdoğan törenden sonra Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Karaalioğlu Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title