Haberler

DOLAR YÜKSELDİ Mİ, NE KADAR? 11 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

Güncelleme:

11 Ocak 2024 tarihinde dolar kuru ne kadar oldu, 1 dolar kaç TL oldu sorularına yanıt aranıyor. Güncel döviz kuru ve doların değeri hakkında bilgi almak için haberler.com'u takip edebilirsiniz. Doların TL karşısındaki değeri ve döviz kuru hakkında en güncel bilgiler haberimizde yer alıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 11 Ocak 2024 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 11 Ocak 2024 dolar kaç TL?

Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. Güncel döviz kuru fiyatlarını takip etmek için haberler.com'dan ulaşabilirsiniz. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 11 Ocak 2024 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Merak edilen dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 11 Ocak 2024 dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dolar/TL güne yükseliş ile başlayarak tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. Dolar kuru 30 TL'yi görüyor.

EURO KAÇ TL?

Euro 33,09 liradan işlem görüyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin ise 38,49 liradan işlem görüyor.

DOLAR YÜKSELDİ Mİ, NE KADAR? 11 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

GÖZLER ABD'DEKİ TOPLANTIDA OLACAK

Yurt içi piyasalarda dikkatler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) ABD'deki yatırımcı toplantılarında olacak. New York'ta gerçekleştirilecek toplantıya TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan katılacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise toplantıya, Ankara'daki programları nedeniyle çevrimiçi katılacak. Toplantıda Erkan'ın dünyanın en büyük yatırım fonlarından 200'ü aşkın üst düzey temsilci ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Toplantıya katılacak kurumlar arasında Blackrock, Vanguard, Fidelity, UBS, Morgan Stanley, JPMorgan, Goldman Sachs ve PIMCO öne çıkıyor. Türkiye'nin risk primi 300 baz puan üzerinde işlem görürken, gösterge tahvil faizi de yüzde 40'ın üzerinde.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title