Haberler

DOLAR NE KADAR? 4 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

Güncelleme:

4 Ocak 2023 tarihinde dolar kuru ne kadar oldu, 1 dolar kaç TL? Güncel döviz kuru bilgileri her gün gündemde yer alıyor. Doların TL karşısındaki değeri merak konusu. Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğunu öğrenmek için haberler.com'u takip edebilirsiniz. 4 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Canlı dolar kuru!

Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. Güncel döviz kuru fiyatlarını takip etmek için haberler.com'dan ulaşabilirsiniz. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 4 Ocak 2023 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Merak edilen dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 4 Ocak 2023 dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 0,49 artışla 29,73'ten tamamladı. Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından saat 11.15 itibarıyla 29,76'dan işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Euro 32,65'ten satılıyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin ise 37,67'den alıcı buluyor.

FED'İN MARTTA FAİZ İNDİRİMLERİNE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Analistler, Orta Doğu'da devam eden jeopolitik risklerin varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu belirterek, bugün ABD'de açıklanacak verilerin yanı sıra ABD Merkez Bankası ( Fed ) toplantı tutanaklarının yatırımcıların odağına yerleştiğini belirtti.

Cuma günü ABD'de açıklanacak istihdam raporunun önemine de dikkati çeken analistler, bugün ülkede açıklanacak JOLTS açık iş sayısının da istihdam piyasasına ilişkin fikir verebileceğini kaydetti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in ocak toplantısında faizi sabit bırakacağına kesin gözüyle bakılırken, martta yüzde 77 ihtimalle ilk faiz indirimini yapacağı öngörülüyor.

Öte yandan, bugün açıklanan verilere göre Türkiye'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aralıkta aylık bazda yüzde 2,9, yıllık bazda ise 64,77 arttı.

PİYASALAR VERİ AKIŞINA ODAKLANDI

Günün geri kalanında veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Almanya'da işsizlik oranı ve ABD'de JOLTS açık iş sayısı verilerinin yanı sıra Fed'in son toplantı tutanaklarının takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 103 ve 104 puan seviyelerinin direnç, 101 ve 100 puanın destek konumunda olduğunu kaydetti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title