Haberler

CANLI DOLAR KURU | Kapalı Çarşı dolar ne kadar, yükseldi mi? 1 Dolar kaç TL?

Güncelleme:

28 Aralık 2023 tarihinde dolar kuru ne kadar oldu, 1 dolar kaç TL sorularına yanıt aranıyor. Güncel döviz kuru ve doların TL karşısındaki değeri her gün gündemde olmaya devam ediyor. Merak edenler için doların güncel değerini haberler.com üzerinden takip edebilirsiniz. Canlı dolar kuru ve Kapalı Çarşı döviz kuru vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Dolar ne kadar, yükseldi mi? 1 Dolar kaç TL? Canlı dolar kuru!

Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. Güncel döviz kuru fiyatlarını takip etmek için haberler.com'dan ulaşabilirsiniz. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 28 Aralık 2023 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Kapalı Çarşı döviz kuru ve dolar ne kadar olduğu sorgulanıyor. Merak edilen dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 28 Aralık 2023 dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 1 artışla 29,3932'den tamamladı. Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla rekor seviye olan 29,44'ten işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Aynı dakikalarda euro 32,82'den satılıyor.

CANLI DOLAR KURU | Kapalı Çarşı dolar ne kadar, yükseldi mi? 1 Dolar kaç TL?

STERLİN NE KADAR?

Sterlin ise 37,78'den alıcı buluyor.

FED'E YÖNELİK BEKLENTİLER FİYATLARI ETKİLİYOR

Analistler, ABD Merkez Bankasının ( Fed ) faiz indirimlerine gelecek yılın mart ayında başlayabileceğine yönelik öngörülerin varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini belirtti. Para piyasalarındaki fiyatlamalar, Fed'in 2 yıldır süregelen enflasyon mücadelesinin sonuna yaklaşıldığına işaret ederken, bu durum hem pay piyasalarında hem de tahvil piyasalarında alış ağırlıklı seyri destekliyor.

PİYASALAR VERİ AKIŞINA ODAKLANDI

Bugün yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise ABD'de toptan eşya stokları ile haftalık işsizlik maaşı başvurularının takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 100 ve 99 puan seviyelerinin destek, 102 ve 103 puanın direnç konumunda olduğunu ifade etti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Aralık Gündem Finans Dünya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title