Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretinde

Güncelleme:

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Büyükkılıç, esnafın yanında olduklarını belirterek desteklerini ifade etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çopuroğlu ve Büyükkılıç, Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Büyükkılıç, ziyarette, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, "Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunduk. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Her fırsatta esnafımızla bir araya gelmeye özen ve gayret gösteriyoruz. Esnafımıza her zaman destek veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Şaban Çopuroğlu Milletvekili AK Parti Kayseri Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title