Haberler

28 Şubat 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!

Güncelleme:

28 Şubat 2024 Çarşamba günü Sayısal Loto çekiliş sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı araştırılıyor. Sayısal Loto sonuçları canlı yayında gerçekleşmektedir. Peki, Sayısal Loto sonuçları saat kaçta, ne zaman? İşte, Milli Piyango Sayısal Loto canlı takip sayfası! Sayısal Loto çekilişi sonuçları

28 Şubat 2024 Çarşamba Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı, derinlemesine merak edilen konular arasında yer alıyor. Milli Piyango Online 28 Şubat 2024 tarihli Sayısal Loto sonuçlarının açıklanmasının merakla bekleniyor. Çok sayıda kişi Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı araştırılırken, yapılan çekilişte kazanan numaralar ve ne kadar ikramiye kazanıldığı da merak ediliyor. İşte, 20Aralık 2024 Çarşamba Sayısal Loto sonuçları canlı takip sayfası! Sayısal Loto çekilişi canlı izle! Sayısal Loto'ya nereden bakılır?

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir sütunun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numaradan 5, 14 numaradan oluşan 1 adet işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Sen Seç!

Kolonunu ister kendi paketin sayılar ile istediğiniz de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile toplanırsınız. Satış noktalarında satılan Sayısal Loto oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için ayrıntıları almak bu özellikle, altında sütun halinde SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile toplanmak için kupon oluşur.

Sistem Oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun stratejileri geliştirmeleri. Bir sütunda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda anında çok kolon oluşturur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılabilirsiniz.

İptal

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altında iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

Ne kadar kazanabilirsin?

Sayısal Loto haftada 2 gün: Çarşamba ve Çarşamba günleri verilir. Her çekiliş küre içindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çıkarılır.

Oynadığınız kolon çekilişinde çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edilirse ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanıyor! Aynı ikramiyenin birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit olarak bölünür.

28 Şubat 2024 Çarşamba SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

28 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları:

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title