Haberler

Haberler.com'a EGD'den Anlamlı Ödül

Güncelleme:

EGD, en çok çevre haberine yer vermesi, çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle Haberler.com'u ödüllendirdi.

Haberler.com, Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD) düzenlediği VI. Küresel Isınma Kurultayı'nda 'en çok çevre haberine yer vermesi, çevreye verdiği önem ve duyarlılık' nedeniyle "Teşekkür Plaketi" aldı. 

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), dünyayı ve Türkiye'yi tehdit eden iklim değişikliği tehlikesine karşı toplumsal sorumluluğunun bir gereği olarak, VI. Küresel Isınma Kurultayı’nı 14 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde gerçekleştirdi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KAMUDAN TAM DESTEK

EGD’nin, çevre sorunlarının yarattığı olumsuz sonuçların küresel çerçevede ortaya çıkmasıyla beraber, “Yaşadığımız tek dünyada hepimiz aynı gemideyiz” gerçeğinin kamuoyuna tüm yönleriyle anlatılması gereğinden hareketle düzenlediği Küresel Isınma Kurultayı, merkezi ve yerel yönetimler, kamu ve özel sektör kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum örgütlerinin önde gelen temsilcilerinin konuşmacı ve dinleyici olarak katılımlarıyla yapıldı.

HABERLER.COM'A TEŞEKKÜR

Bu etkinlik sırasında Küresel Isınma Kurultayı Komitesi tarafından yapılan çalışma doğrultusunda en çok çevre haberine yer vermesi, çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle Haberler.com'a "Teşekkür Plaketi" verildi. Plaketi, Haberler.com adına Genel Yayın Yönetmeni Serra Timur aldı. 

Kurultayda çevreye duyarlı yayınları ve çalışmalarından dolayı plaket alan diğer gazeteciler şu şekilde;

- Milliyet Gazetesi Yazarı Mehveş Evin,
- Hürriyet Gazetesi Yazarı Melis Alphan, 
- Star Gazetesi Yazarı Cemil Ertem, 
- Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt, 
- Habertürk Gazetesi Yazarı- Habertürk Tv Ekonomi Koordinatörü Güntay Şimşek, 
- Cumhuriyet Gazetesi Sürdürülebilir Yaşam Eki Editörü Özlem Yüzak, 
- Milliyet Gazetesi Muhabiri Arif Balkan, 
- Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, 
- Akşam Gazetesi Çevre Muhabiri Bülent Şanlıkan, 
- Zaman Gazetesi Çevre Muhabiri Derviş Genç, 
- Aydınlık Gazetesi Çevre Muhabiri Devrim Aşkın Karasoy, 
- Aksiyon Dergisi Muhabiri Gürhan Savgı, 
- Para Dergisi Haber Koordinatörü Rahime Baş Uçar, 
- Radikal Gazetesi Haber Müdürü Ömer Erbil,  
- Bugün Gazetesi Yazıişleri Müdürü Güngör Ergün, 
- Sabah Gazetesi muhabiri Erhan Öztürk, 
- Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, 
- Samanyolu Haber Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar,  
- NTV Haber Müdürü Halil Demir, 
- Bloomberg HT Tv Editörü İrfan Donat, 
- Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, 
- Kanal 24 Tv-24 Doğa Programı Sunucusu-Yapımcı Eldebiran Ayan, 
- TRT Haber Haber Tadında Sunucusu İnci Ertuğrul, 
- medyaradar.com Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç, 
- medyatava.com Genel Yayın Yönetmeni Çevrim Çeviren, 
- haber3.com Genel Yayın Yönetmeni Serhan Işılay, 
- mynet.com Genel Yayın Yönetmeni Satı Kaya, 
- yenisafak.com.tr Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Milliyet Gazetesi Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title