Haberler

Yüzleşme Filmi

Yüzleşme filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Yüzleşme filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Jack Carter (Sylvester Stallone) tüm yaşamını başka insanlar için bir şeyler toplayarak geçirmiştir. Kimilerinin borçlarını tahsil etmiş, kimilerinin "birtakım işleri"ni halletmiş, kimileri için de çeşitli cezalar infaz etmiştir.

Las Vegas'ta yalnız bir hayat süren Jack bir gün kardeşinin bir kazada öldüğü haberini alır. Cenazeye katılmak üzere soluğu doğup büyüdüğü yer olan Seattle'da alır. Jack bu yolculuğu ayrıca geçmişte ailesiyle yaşadığı sorunlarla yüzleşebilmek için de bir fırsat olarak görmektedir.

Seatlle'da kardeşinin karısı Gloria (Miranda Richardson) ve kızı Doreen'le (Rachael Leigh Cook) görüşür. Her ikisi de Jack'in bu ani ilgisinden kuşkulanır. Buna karşılık Jack kardeşinin ölümüyle ilgili bulguları değerlendirdikçe bunu bir kaza olmadığını anlar. Ve Doreen'in de yardımıyla şehrin karanlık bölgelerinde kardeşinin ölümünden sorumlu olan kişileri aramaya başlar.

(Konu: Warner Bross)

Yönetmen: Stephen T. Kay

Senaryo: David McKenna, Ted Lewis

Oyuncular: Alan Cumming, Michael Caine, Rachael Leigh Cook, Miranda Richardson, Sylvester Stallone

Filmin Türü: Aksiyon, Drama,

Orijinal Adı: Get Carter

Yapımcı Firma: Franchise Entertainment

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://www.getcartermovie.com/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 12.01.2001

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title