Haberler

Yoldan Geçerken Kurşunu Yediler

Malatya'da, Dün Öğle Saatlerinde Şehrin En İşlek Yeri Olan Valiliğin Yanındaki Meydanda Yürüyen Kuyumcu Ahmet Keleş Alacaklısı Abdulkadir Sarıoğlu ile Karşılaştı.

MALATYA’da, dün öğle saatlerinde şehrin en işlek yeri olan Valiliğin yanındaki meydanda yürüyen kuyumcu Ahmet Keleş alacaklısı Abdulkadir Sarıoğlu ile karşılaştı.

Sarıoğlu ile tartışan Ahmet Keleş belindeki tabancayı çıkararak ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu yolda oğlu Rojbin Berke ile yürümekte olan Selma Bor ile Hacı Murat Kaya ve Hacı Bekir Demir yaralandı. Kurşunlardan biri çocuğun dirseğini sıyırıp geçerken, bir diğeri ise annenin beline isabet etti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Selma Bor ambulans beklerken, "Burası Türkiye, görün işte güpe gündüz adam vuruyorlar" diye tepki gösterdi. Olayın ardından kaçan Ahmet Keleş, kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title