Haberler

Yılmaz'dan zabıta hastası mesajı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Dr. Cafer Yılmaz, zabıta teşkilatının kuruluşunun 194'üncü yılı ve zabıta haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Dr. Cafer Yılmaz, zabıta teşkilatının kuruluşunun 194'üncü yılı ve zabıta haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Daire Başkanı Dr. Cafer Yılmaz mesajında, çevre, sağlık, turizm, gıda, işyerleri, hijyen gibi önemli toplumsal bileşenler üzerinde denetim ve kontrol yetkisine sahip olan belediye zabıtası toplumun bir arada huzurla yaşamasına dair hemen hemen tüm alanlarda faaliyet gösterdiğini ifade etti. Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırılar sonucu aniden ortaya çıkan yüksek fiyatlar ile karaborsacıların üzerine giderek vatandaşın olumsuz etkilenmemesi için Ticaret İl Müdürlükleri ile koordineli başarılı çalışmalar yapan zabıta teşkilatının, küresel bir salgın haline gelen Korona virüs (COVID-19) hastalığının olumsuz etkilerinin ortadan kaldırılması maksadıyla illerde Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının uygulanması aşamasında önemli görevler üstlendiğini hatırlattı.

Halkının esenliği, sağlığı ve huzurunun teminatı olan zabıta teşkilatı bu önemli görevleri yürütürken, beldenin düzenini muhafaza eden, halkın esenlik, sağlık ve huzurunu koruyan, yetkili organların bu amaçla aldıkları kararları uygulayan teşkilat olarak kurulduğu 1826 tarihinden beri mesai mefhumu gözetmeksizin görevine devam ettiğinin altını çizen Zabıta Daire Başkanı Dr. Cafer Yılmaz, "Zabıta teşkilatı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ile organik bağlarımız var. Bu manada halkımızın esenliği, huzuru ve sağlığının temin ve tesis edilmesi aşamasında yerel yönetimler adına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yetkili organlarının aldıkları kararları harfiyen uygulamakla mükellefiz. Bu aşamada tüm Zabıta Daire Başkanlığı çalışanı işçisinden memuruna, komiserinden amirine, çaycısından şube müdürüne kadar mükemmel bir organizasyon ve uyum içerisinde halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapıya, güce ve motivasyona sahibiz. İçinde bulunduğumuz Korona virüs hastalığının getirdiği ekstra yük ve zorluğa rağmen tüm ekiplerimiz 7 gün 24 saat durmaksızın çalışmalarına büyük bir özveri ile devam ediyorlar. Tüm mesai arkadaşlarımı bu özverilerinden dolayı ayrıca kutluyorum. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarımızda da büyük bir özveri ve gayretle zabıta hizmetlerinin aksatılmadan yerine getirilmesine gayret edeceğiz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hanımefendinin öncülüğünde vizyonumuz ve misyonumuzun gereklerini yerine getireceğiz, bu şehri el birliği ile daha da ileriye taşıyacağız. Ben burada Zabıta Daire Başkanlığı çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı ayrıca belirtmekten büyük onur duyuyorum. Bu vesile ile tüm Zabıta Teşkilatının 194'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal eden meslektaşlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor, görevdeki arkadaşlarımıza da görevlerinde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cafer Yılmaz Gaziantep Zabıta Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title