Haberler

Yeniçeri: Alan Salı Günü Yemin Edecek

Güncelleme:

MHP'li Özcan Yeniçeri, Balyoz davasından tahliye olan Engin Alan'ın salı günü Meclis'te yemin edeceğini söyledi.

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz kararının ulaştığı İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, tahliye ve yeniden yargılama taleplerini yeniden değerlendirdi. Mahkeme savcının bu talebini kabul ederek 230 sanık hakkında tahliye kararı verdi.

SON VEKİL ALAN DA TAHLİYE EDİLDİ

Cezaevinde kalan son vekil olan MHP İstanbul milletvekili Engin Alan da tahliye edildi. Böylelikle cezaevinde hiçbir vekil kalmadı. MHP'li Özcan Yeniçeri Engin Alan'ın salı günü TBMM'de yemin edeceğini söyledi.

YENİÇERİ: BU TSK'YA YAPILMIŞ BİR KUMPASTIR

Habertürk'te canlı yayına katılan MHP Özcan Yeniçeri, "Gerçekten başından beri sorunlu olan bir davayla karşı karşıyaydık. Yargıçlar bu davada sanıkların tüm iddialarına tüm karşı duruşlara, delillere ve kanıtlara hiç bakmamış ve onların her türlü yakınmalarına karşı bir fikir ortaya koymuştu. İnsanlar, sürekli biz suçsusuz diye feryat ediyordu ancak yargı buna hiç dikkat etmiyordu. 17 Aralık operasonu yapıldıktan sonra AKP’li milletvekili, "Bu TSK’ya yapılmış bir kumpastır" dedi. Sonra Başbakan “Sahte ihbar mektuplarıyla tasarlanmış belgelerle insanların nasıl mahkum edildiklerini bugün çok daha belirgin şekilde görüyoruz." dedi ancak bununla ilgili herhangi bir adım atılmadı." dedi.

EŞİ VE KIZI ALMAYA GİTTİ

Alan’ın karısı Nevin Alan ve kızı Tülin Alan, milletvekillerine tahsis edilen araçla cezaevi kampüsü içine girdiler. Diğer aileler dışarıda beklerken Alan’ın eşi ve kızının cezaevi kampüsü içerisine girmesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Anayasa Mahkemesi Özcan Yeniçeri İstanbul Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (66)

mal ülkücü:

MHP mersin belediyesi belediye ait düğün salonlarında Kürtçe müziği yasakladı çok mutluyuz. Yuppi

10
54
yanıtYanıtla
nerenden çıkartıyosun dfedf@asasa.com:

mal sensin böyle bir bilgi yok nerden çıkartıyorsun. olsada tesadüf olmaz.

yanıt0
yanıt0
mersinleeultraslan433@hotmail.com:

mersinde daha önce chp vardı.. kürtler akp yi destekledi bu seçimde zorladı ama 3. oldu akp.kürtler chp yi destekleselerdi bu fasist mhp alamazdı mersini.. akıl yok kürtlerde..

yanıt0
yanıt0
mehmet:

troller işiniz gücünüz dalavere nasıl oluyo laan 2 dakıkada 20 kırmızı beğenmediğiniz yorumlara alayınız sahtekarsınız

42
2
yanıtYanıtla
bordo bereli:

r.t.e şimdi titre ...

17
22
yanıtYanıtla
INSAN123@gmail.com:

BORDO BERELİ ye beresini yedirirler...

yanıt0
yanıt0
MEHMETmmehmet@hotmail.com:

İNSAN DENEN ŞAHIŞ SAVAŞ ÇIKSA KAÇACAK DELİK ARARSIN AMA SENİ KURTAN KİM OLUR BORDO BERELİ ASKER OLUR AH ULAN SİZDE TÜRKSÜNÜZ YA ....

yanıt0
yanıt0
INSAN123@gmail.com:

MEHMETM, korkma sen kimse kaçacak delik aramaz kanımızın son damlasına kadar savaşırız... İster bordo bereli ol ister mor, kimse ülkenin devlet adamına posta koyamaz, tehdit edemez. Herkes haddini bilsin...

yanıt0
yanıt0
alideleran_@hotmail.com:

bordo zaten kalmış üç ay ömürleri garibin bari sevdiklerinin yanında olsunlar başbakanım acıdı onlara nede olsa bir ayağı çukurda insanlar):):

yanıt0
yanıt0
seyyar kapakçıbulut@hotmail.com:

sizde kan olduğundan emin değilim insan rumuzlu şahıs olsa olsa rum kanı vardır ...

yanıt0
yanıt0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title