Haberler

Voleybolda Türkiye Kupası Keşan'da Oynanacak

Kura çekiminde Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün ligdeki grubu da belli oldu.

6 Eylül 2011 Salı günü Ankara'da Voleybol Federasyonu'nda yapılan Kura çekiminde Türkiye Kupası maçlarının Keşan'da oynanmasına karar verildi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nü temsilen Kulüp Başkanı Burhan Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Akkaya ve Antrenör Mustafa Yardımcı'nın katıldığı Türkiye Kupası kura çekiminde 4 ayrı şehirde oynanacak Türkiye Kupası'nın 3.Grup maçların Keşan'da oynanmasına karar verildi.

Türkiye Kupası 3.Grubu'nda Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün yanında Türkiye 1.Voleybol Ligi takımlarından Çankaya Belediyesi-Ankara,Türkiye 2.Voleybol Ligi takımlarından Yenişehir Belediyesi-Bursa Türkiye 2.Voleybol Ligi takımlarından ve Bornova Anadolu Lisesi takımları yer alacak.

30 Eylül, 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar sonucu ilk 3 sırayı alacak takımlar bir üst tura yükselecek.

Kura çekiminden sonra açıklanma yapan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Türkiye Kupası'nın Keşan'da oynanacak olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek " Kulüp olarak Türkiye Kupası'nın Keşan'da oynayacak olmamız bizi onore edecek. Maçlarımızı kendi seyircimiz önünde oynayacağımızdan dolayı çok mutluyuz. Türkiye Kupası'nın Keşan'da oynanması için yaptığımız başvurunun Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kabul edilmesi bizleri çok mutlu etti. İlçemizde ilk kez bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapacak olması çok büyük bir onur olacak. Bu nedenle başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Erol Ünal Karabıyık, Genel Sekreter Sinem Mavili ile tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Keşanlı sporseverlerin güzel maçlar izleyeceğine inanıyorum. Türkiye Kupası'nda kendi sahamızda oynayacağımız maçlardaki tek hedefimi bir üst tura çıkabilmektir. Türkiye Kupası maçlarımızda taraftarlarımızı desteğini bekliyoruz " şeklinde konuştu.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, yönetim kurulu üyesi Harun Akkaya ve Antrenör Mustafa Yardımcı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Genel Sekreter Sine Mavili'ye de bir nezaket ziyaretinde bulundular.

KEŞAN GENÇLİK'İN GRUBU DA BELLİ OLDU.

Saat 15.30'da Türkiye Kupası kuralarının çekilmesinin ardından saat 16.30'da yapılan lig kura çekimi sonucunda da Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'ndeki grubu da belli oldu.

Kura çekimi sonucu Keşan Gençlik'inde yer aldığı A Grubu' şu takımlardan oluştu

Keşan Gençlik, Esspor (İstanbul), Beşiktaş (İstanbul), Behçelievler (İstanbul), Tepecik Eğitim Araştıma (İzmir), Bornova Anadolu Lisesi (İzmir), Tevfik Fikret Lisesi Altekma (İzmir), İnegöl Belediyespor (Bursa), Yenişehir Belediyespor (Bursa), Tofaş (Bursa), Burhaniye Belediyespor (Balıkesir), Havagücü (İzmir)

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ilk maçını 16 Ekim 2011 tarihinde İzmir deplasmanında Tevfik Fikret Liesi Altekma takımı ile yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title