Haberler

Validebağ'da Sürpriz Ziyaretçi

Validebağ Korusu yanında bulunan alana inşaat yapılmasına karşı çıkan vatandaşların eylemleri devam ederken, eylemcilerin bugün sürpriz bir ziyaretçisi vardı.

Validebağ Korusu yanında bulunan alana inşaat yapılmasına karşı çıkan vatandaşların eylemleri devam ederken, eylemcilerin bugün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Validebağ eylemcilerine ziyarette bulunan Yeşiller/Avrupa Hür İttifakı'nın Eşbaşkanı Rebecca Harms gazetecilere açıklamada bulundu. Harms, Avukat Can Ataklı ile tanıştığını anlatarak, "Avukat Can Bey, bana yeşil için kadınların öncülüğünde bir hareket olduğundan bahsetti. Bir parkı korumaya çalışıldığını öğrendim. Bunu çok ilginç bulup sizinle burada bulunmak istedim. İstanbul'da çok az yeşil kaldı. Bunu belediyenin tekrar gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Validebağ Korusu'nu da ziyaret ettim ve koruyu da çok beğendim. Buradaki cesur kadınlar, onların arkasındaki ailelerin ve dostların bu hareketinin başarılı olmasını yürekten diliyorum" dedi. Harms, daha sonra kendisine ikram edilen aşureden yedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Ataklı Validebağ İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title