Haberler

Vali Oduncu, Toprakkale İlçesi'nde İncelemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Toprakkale İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde incelemelerde bulundu. Osmaniye Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Suat Önal'ın da katıldığı Vali Oduncu'nun incelemelerinde Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Arslan, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Boz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Takırtaş hazır bulundu.

Vali Dr. Mehmet Oduncu'nun Toprakkale ilçesindeki incelemelerinin ilk bölümünde Toprakkale Kaymakamlık ziyareti yer aldı. Kaymakamlık binası önünde Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal ve İlçe Müdürleri tarafından karşılanan Vali Oduncu'ya, Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamı Murat Uzunparmak tarafından Toprakkale İlçesi hakkında brifing verildi.

Vali Oduncu ve beraberindeki heyet, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Toprakkale Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Sedat Şanal'dan Belediye'nin çalışmaları konusunda bilgi alan Vali Dr. Mehmet Oduncu'ya Başkan Şanal tarafından Toprakkale Belediyesi logolu çini tabak takdim edildi.

Kaymakamlık ve Belediye'de ilçenin sorunları ve ihtiyaçları konusunda detaylı bilgi alan Vali Oduncu, Toprakkale İlçesinin sorunlarını yerinde görmek maksadıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ilçemizin sorunlarını ifade ettiler. Bizler, kamu görevlileri olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ne ise onları yerinde tespit etmek, yerinde çözülmesi mümkün olanları yerinde, ilde çözülmesi gerekenleri il merkezimizde, Ankara'da çözülmesi gerekenlerin ise takibini yaparak çözmek istiyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızın daha müreffeh bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz," şeklinde konuştu.

Vali Oduncu, Toprakkale İlçesindeki ziyaretinin devamında, 25. Mühimmat Bölük Komutanlığını ziyaret etti. Şeref defterini imzalayan Vali Oduncu, Mühimmat Bölük Komutanlığı hakkında Bölük Komutanı Yüzbaşı Satılmış Demirtaş'tan bilgi aldı.

İncelemelerinin son bölümünde Toprakkale Kalesini de ziyaret eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, Kale'de yapılan çevre düzenlemesinde incelemelerde bulunarak, Müze Müdürü Nalân Yastı'dan Kale'nin tarihi hakkında bilgi aldı. Vali Oduncu ve beraberindeki heyet, incelemelerinin ardından Toprakkale'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Oduncu Sedat Şanal Toprakkale Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title