Haberler

Vali Oduncu İade-i Ziyarette Bulundu

Güncelleme:

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Recep Eşim ve Baro Başkanı Hamza Tor'a iade-i ziyarette bulundu.

İlk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu'nu ziyaret eden Vali Oduncu, "Sayın Cumhuriyet Başsavcımız, göreve başlamamız nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunmuşlardı. Biz de bugün hem iade-i ziyarette bulunmak hem de yeni başlayan adli yılın hayırlı olmasını dilemek maksadıyla ziyarette bulunuyoruz. Bu ziyaret vesilesi ile tüm adli yargı mensuplarımıza Adli Yılın hayırlı olmasını diliyorum."diye konuştu. Cumhuriyet Başsavcısı Yabanoğlu ise Vali Dr. Mehmet Oduncu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vali Oduncu ve Cumhuriyet Başsavcısı Yabanoğlu ziyaretin devamında bir süre sohbet ettiler.

Vali Dr. Mehmet Oduncu daha sonra Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Recep Eşim'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Vali Dr. Mehmet Oduncu, yeni başlayan Adli Yılın hayırlı olmasını temenni ederek, tüm adli yargı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Recep Eşim ise Vali Oduncu'ya ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, son olarak, Baro Başkanı Hamza Tor'a iade-i ziyarette bulundu. Yeni Adli Yargı yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Oduncu, Baro Başkanı Tor ile bir süre sohbet etti. Baro Başkanı Hamza Tor ise ziyareti nedeniyle Vali Oduncu'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Oduncu Hamza Tor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title