Haberler

Vali Oduncu, Emlakçılarla Görüş Alışverişinde Bulundu

Güncelleme:

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Park 328 Konutlarının satışı konusunda Osmaniyeli emlakçılarla görüş alışverişinde bulundu.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Park 328 Konutlarının satışı konusunda Osmaniyeli emlakçılarla görüş alışverişinde bulundu. Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, Osmaniye Emlakçılar Derneği Başkanı İbrahim Cavit ve çok sayıda emlakçı katıldı.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, emlakçılardan Park 328 konutlarının satışı konusunda fikir almak istediğini ifade ederek, "Göreve ilk başladığım gün ortak akıl çalışmaları yapacağımızı ifade etmiştim. Bu konuda da ortak akıl çalışmasını sizlerle yapmak istedim. Konut satışı sizlerin uzmanlık alanınız. Bildiğiniz gibi şu an satmak istediğimiz 54 dairemiz var. Biz bunları satmak ve elde edeceğimiz gelirle köylerimizin yol ve su konusundaki eksikliklerini tamamlamak istiyoruz. Bu toplantıda, konutların bir an önce satılması için sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum."diye konuştu.

Konutların bugüne kadar neden satılamadığı konusunda da emlakçılarla görüş alışverişinde bulunan Vali Oduncu, "Konut fiyatlarının düşeceğine dair bir söylentinin vatandaşlarımız arasında yayıldığı ifade ediliyor. En önemli sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Ama şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki, konut fiyatları düşmeyecek hatta 1 Ocak 2014'den itibaren artacak"dedi.

Osmaniye Emlakçılar Derneği Başkanı İbrahim Cavit ise konutların satışı için Dernek bünyesinde bir konsorsiyum oluşturarak Vali Oduncu'ya yapacakları çalışmayı sunacaklarını söyledi.

Emlakçıların görüşlerini dinleyen Vali Oduncu, toplantıya katılan tüm emlakçılara teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Oduncu Osmaniye Karalar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title