Haberler

Vali'den 5 Kişiye Can Olan Refiye'nin Ailesine Ziyaret

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu İlçesi'nde solunum yetmezliğine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren, organ bağışı vasiyeti ile 5 kişiye umut olan üniversite öğrencisi Refiye Karaarslan'ın ailesini ziyaret etti,...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu İlçesi'nde solunum yetmezliğine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren, organ bağışı vasiyeti ile 5 kişiye umut olan üniversite öğrencisi Refiye Karaarslan'ın ailesini ziyaret etti, başsağlığı diledi.

Vali Daşöz'ün ziyaretine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Jandarma Komutanı Yzb. Levent Türker, İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan ve Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabri Taşçıoğlu da katıldı. Ergenekon Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak'ta oturan baba Ercan, anne Nilüfer ve kızkardeşi Betül Karaarslan, ziyarette duygusal anlar yaşadı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, organ bağışının kutsal bir görev olduğunu söyledi. Daşöz, "İnşallah kızımızın organları ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sağlığına kavuşturur. Sizi tebrik ediyorum. Aile olarak örnek bir karar verdiniz. Kızımızın mekanı cennet olsun" dedi. Baba Ercan Karaarslan da, kızlarının isteğini yerine getirdiklerini belirterek, "Kızım hepimize örnek oldu. Çok yakın zamanda hastanenin organ bağışı ünitesine başvuruda bulunarak tüm aile bağışta bulunacağız. Ben ve kardeşlerim bu olaydan sonra bu kararı aldık. Kızım bizim için büyük örnek oluşturdu. Bundan sonra aile olarak tüm çevremizde organ bağışında bulunulması için çalışmalar yapacağız" dedi. - Manisa / Turgutlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Daşöz Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title