Haberler

Vali Daşöz'den Öldürülen Taksicinin Evine Taziye Ziyareti

Manisa'da başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulunan taksici Musa Şimşek'in ailesine Vali Halil İbrahim Daşöz ve İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa'da başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulunan taksici Musa Şimşek'in ailesine Vali Halil İbrahim Daşöz ve İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin taziye ziyaretinde bulundu.

Mesir Taksi Durağı'nda 45 T 0102 plakalı taksinin şoförlüğünü yapan evli ve 3 çocuk babası Musa Şimşek (55), 12 Şubat günü başına bir el silah ateş edilerek ölü bulunmuştu. Şimşek'in cesedi Atatürk Mahallesi'ndeki Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nün arkasındaki boş kanalda bulunurken, kullandığı taksi ise 1 kilometre ötesindeki Fatih Mahallesi Söğüt Sokak'ta bulundu. Yaşanan cinayetin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 kişilik özel bir ekip oluşturarak geniş çaplı araştırmaya başladı.

"HER İHTİMAL DEĞERLENDİRİLECEK"

Vali Daşöz ve İl Emniyet Müdürü Çetin, öldürülen taksici Musa Şimşek'in evinde taziye ziyaretinde bulundu. Mesir Mahallesi Tarık Almış Caddesi üzerinde bulunan apartmanın en son katındaki evde gerçekleştirilen taziye ziyaretine aile yakınlarının isteği üzerine basın mensupları alınmadı.

Taziye ziyaretinin ardından dışarıda bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Daşöz, cinayetin aydınlatılması konusunda gereken tüm imkanların kullanıldığını belirterek, "Cumhuriyet savcılığımızın öncülüğünde soruşturma sürüyor. Her ihtimal değerlendiriliyor. Arkadaşlarımız her ihtimali dikkate alarak ip uçları, delilleri değerlendirerek soruşturmayı yürütüyorlar. Ben inanıyorum ki bu soruşturma çözülecek. Temennimiz en kısa zamanda çözülmesidir" şeklinde kaydetti.

"GÖZALTINA ALINAN YOK"

Cinayetin çok yönlü olarak incelendiğini ve araştırmalarını bu yönde ilerlettiklerini söyleyen Vali Daşöz şöyle konuştu:

"Şimdi her olayı kendi başına değerlendirmemiz gerekiyor. Olayın oluş tarzının bazı özellikleri var. Evet arkadaşımızın mesleği taksicilik yapıyor. Ancak bu taksicilik yapmasından mı kaynaklanan bir cinayet, yoksa başka bir sebepten dolayı bir cinayet mi olduğuna dair farklı değerlendirmeler var. Bu yüzden her ihtimal üzerinde duruluyor. Bu cinayetin işleniş şeklinde de farklılıklar var. Bu arada görgü tanıkları ve olayın gündüz olduğu da dikkate alınıyor. Biliyorsunuz maktulün cesedi başka bir yerde araba başka bir yerde bulundu. Bu normalde taksici cinayetlerinde sık rastlanan bir olay değil. Dolayısıyla hem elimizdeki teknik yapının imkanlarıyla hem de soruşturmalar sonucunda elde edilen bulgular şüpheler hepsi dikkate alınıyor. Şuanda gözaltına alınan kimse yok." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Daşöz Söğüt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title