Haberler

Ünlü Spiker Canlı Yayında Bayıldı

Güncelleme:

Televizyonların sevilen spikeri bu sabah canlı yayınlanan programında baygınlık geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde Yiğit Bulut'un başına geçtiği haber kanalı 24'te "Günün Manşeti'ni sunan spiker Seda Selek canlı yayında bayıldı.

Star Medya Grup Başkanı ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'dan canlı yayında gündem ile ilgili görüş alan Seda Selek, Karaalioğlu'nun konuştuğu sırada aniden fenalaşarak oturduğu sandalyeden yere düştü.

Bir ara rejiye doğru baktığı ve birşeyler anlatmaya çalıştığı görülen Seda Selek, bir süre sağa ve sola doğru sallanmaya başladı. Ardından enteresan bir şekilde gözleri açık olarak arkaya doğru yıkılan Selek, derhal hastaneye kaldırıldı.

Fenalık geçiren Selek'e ilk müdahale canlı yayında yapıldıktan sonra yayın akışı değişti ve kanal yöneticileri "Ah Güzel İstanbul" isimli belgeseli yayına sürdü.

Kanal 24 çalışanlarından elde edilen bilgiye göre Selek'in tedavisi kaldırıldığı hastanede halen devam ediyor. Ünlü spikerin neden bayıldığı bilinmese de tahminler Selek'in sıcaklardan dolayı kan şekerinin düştüğü yönünde.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Karaalioğlu Yiğit Bulut Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title