Haberler

Ülker, En Albenili Sesleri Seçiyor

Güncelleme:

Al Sahnelere Taşı Beni ses yetenek yarışması Ülker Albeni Facebook sayfasında başvurulara açıldı.

Yarışma sonunda seçilecek en albenili 3 ses Türkiye Müzik Ödülleri töreninde müzik dünyasına yön veren isimlerin önünde canlı yayında sahneye çıkma fırsatı yakalayacak. Yarışmaya katılmak için albenili sesine güvenenlerin videolarını Ülker Albeni Facebook sayfasındaki Al Sahnelere Taşı Beni uygulamasına yüklemeleri yeterli

Ülker Albeni çikolata, karamel ve bisküviden oluşan, lezzeti ve verdiği keyif ile insanı alıp götüren bir çikolata. Yeni reklam kampanyasında Ülker Albeni'nin lezzeti müzikle anlatıldı. Ünlü şarkıcılar Keremcem, Özlem Tekin ve Zara tarafından seslendirilen şarkı ve reklam filminde yaratılan görsel dünya ile Ülker Albeni'nin insanı alıp götüren lezzeti canlandırıldı.

Ülker Albeni, reklam kampanyasının devamı olarak "Al Sahnelere Taşı Beni" ses yetenek yarışması ile Türkiye'nin en albenili 3 sesini seçecek. Bu 3 ses, Ülker Albeni'nin sponsor olduğu ve 11 Nisan 2013'de düzenlenecek Türkiye Müzik Ödülleri gecesinde müzik dünyasına yön veren isimlerin önünde canlı yayında sahneye çıkmaya hak kazanacak.

Albenili sesler, Ülker Albeni Facebook sayfası üzerinden videolarını yükleyerek yarışmaya katılabilecek. Katılım başvuruları, 20 Şubat - 14 Mart 2013 tarihleri arasında alınacak. 15 Mart'ta jüri üyeleri Keremcem, Özlem Tekin ve Zara ile projedeki müzik direktörü Feyyaz Kuruş, 15 finalisti belirleyecek. Değerlendirme sonucunda belirlenen 15 finalist, KralPOP TV'de yayınlanacak programlarda jüri önünde yarışacağı bir sürece girerek en albenili 3 sesten biri olmak için performanslarını bu kez de jüri önünde sergileyecek.

Ülker Çikolata Pazarlama Direktörü Zekeriya Cengiz Acar, yarışma ile aynı zamanda müzikten keyif alanlara da ulaşmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: "Tüketicilerimiz Albeni Facebook sayfasını ziyaret ederek katılımcıların videolarını izleyip 'destekle' fonksiyonu ile onlara desteklerini gösterebilecek. Sayfamızdan yarışmacıları destekleyenler arasından yapılacak çekilişle 10 kişiye Türkiye Müzik Ödülleri töreninde sahne arkasında ünlülerle tanışma fırsatı vereceğiz. Belirli satış noktalarında yapacağımız satışa dayalı aktiviteler ile de tüketicilerimize Türkiye Müzik Ödülleri törenine izleyici olarak katılım fırsatı sunacağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Tekin Facebook Keremcem Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title