Haberler

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Din Öğretimi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Din Öğretimi Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda imam hatip meslek dersleri öğretimine ilişkin beklentiler, sorun alanları, hazırlık çalışmaları ve diğer konular ele alındı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "Din Öğretimi Çalıştayı" gerçekleştirildi.

İslami İlimler Fakültesi'nde düzenlenen çalıştayda, imam hatip meslek dersleri öğretimine ilişkin beklentiler, sorun alanları, ortaokullarda bir üst öğretime ilişkin hazırlık çalışmaları, okullar arası farklılıkların azaltılması, kurum kültürüne uyum, program çeşitliliği kapsamında uygulamaların istişare edilmesi, akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmaların değerlendirilmesi gibi konular görüşüldü.

Çalıştayın açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İnanır, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı ve akademik personel katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Tokat Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title