Haberler

Tesk: Gazetecilerin Yıpranma Payları Geri Verilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında yerine getirirken, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduklarını belirterek, "Kısa bir süre önce ellerinden alınan"...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında yerine getirirken, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduklarını belirterek, "Kısa bir süre önce ellerinden alınan yıpranma hakları geri verilmelidir" dedi.

Palandöken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, gazetecilerin her türlü zorluğa rağmen, kamuoyunu bilgilendirebilmek adına özveriyle görevlerini yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında yerine getirirken, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduklarını vurgulayan Palandöken, şunları ifade etti:

"Demokrasimizin vazgeçilmezi olan basın, demokrasinin gelişmesinde ve toplumun bilgilenmesinde önemli görevler üstlenmektedir. En önemlisi yönetenle-halk arasında köprü görevi görmektedirler. Bu vesileyle, kısa bir süre önce ellerinden alınan yıpranma haklarının geri verilmesini arzu ederken, aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve arkadaşlarına başsağlığı diler, görevlerini kahramanca yapan bütün basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Bendevi Palandöken Gazeteciler Günü Türkiye Tesk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title