Haberler

Tabela Takarken Beton Zemine Düşüp Öldü

Samsun'da 22 yaşındaki Arda Meriç Demir, bir işyerinin tabelasını takmak isterken çatıdan beton zemine düştü.

Samsun'da 22 yaşındaki Arda Meriç Demir, bir işyerinin tabelasını takmak isterken çatıdan beton zemine düştü. Demir, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay Kavak İlçesi Çakallı mevkiinde dün meydana geldi. İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde oturan ve bir ay önce vatani görevini tamamlayan Arda Meriç Demir, bir reklam şirketinde çalışmaya başladı. Dün diğer çalışanlarla birlikte Çakallı mevkiinde bir lokantanın tabelasını takmaya giden Demir, işyerinin çatısına çıktı. Demir, çatıda tabela takmaya uğraşırken bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 8 metreden beton zemine düştü. Demir, ağır yaralı olarak Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakülkesi Hastanesi'ne getirilen Arda Meriç Demir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Demir'in cenazesi, yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title