Haberler

Survivor'da İlk Yarışmacıya Yol Gözüktü

Güncelleme:

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de adaya veda eden ilk isim belli oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de daha önce Duygu SMS'e kalmıştı. Duygu'nun ardından SMS'e kalan diğer isim de Emel oldu. Halk oylaması sonucu yarışmaya veda eden kişi Emel oldu ve hemen herkesle didişen Duygu adada kaldı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Adadan giden ilk isim olan Emel "Şuan çok üzgünüm ama yapabileceğim hiç birşey yok, bu kadar kişiyi tanıdığım için de çok mutluyum." dedi.

BİKİNİLİ DENİZ KEYFİ

Survivor Ünlüler-Gönüllüler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada Ünlüler kazandıkça keyiflenirken, Gönüllüler denize girerek kaybetmenin acısını çıkartmaya çalışıyor. Kaybettikçe sinirlerin gerildiği Gönüllüler adasında kavgalar da artmaya başlıyor. Duygu'nun gruptan ayrı hareket etmesi ve sürekli ters cevaplar vermesi gönüllülerin motivasyonunu da düşürüyor. Sürekli Bozok'la yaptığı tartışmalarla gündeme gelen Duygu bu sefer de Mustafa ile tartışma yaşadı. Sinirlenen Mustafa kameralar önünde Duygu'nun üstüne yürüdü. Yerli Adriana olarak bilinen Survivor'ın güzel yarışmacısı Fatmagül Fakı da tartışmalardan gerildi ve ağlamaya başladı. Sürekli gerilen adada yarışmacılar eğlenmeyi de ihmal etmedi. Güzel yarışmacılar açlıkla mücadele etse de güneş ve denizin tadını da çıkartmayı ihmal etmiyor.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

Ünlüler kadrosunda yer kalmaması sebebiyle Gönüllüler takımında yarışmaya başlayan ve ilk günden itibaren agresif tavırlarıyla yarışmanın odağı haline gelen Duygu Çetinkaya 1986 doğumlu. Çetinkaya bugüne kadar dizi, sinema ve klip oyunculuğu ile birlikte program sunuculuğu da yaptı. Çetinkaya, spora olan düşkünlüğü ile de biliniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Duygu Çetinkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title