Haberler

Son Dakika! Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Fincancı Korur hakkında soruşturma

Güncelleme:

Son dakika! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iddiasında bulunan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnen Korur Fincancı hakkında soruşturma başlattı.

Sosyal medyada önceki günlerde PKK propagandası yapan sosyal medya hesapları tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığına yönelik iddialar ortaya atıldı. Bu gelişmelerin yanı sıra Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı da önceki gün katıldığı yayında TSK'nın kimyasal silah kullandığını iddia etti.

"SİNİR SİSTEMİNİ DOĞRUDAN ETKİLİYOR"

Korur, "Daha önce de incelemiştim. Belli ki sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan, kimyasal gazlardan, zehirli gazlardan biri kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var. Her ne kadar kullanılması yasak ise de ne yazık ki bu yasaklanmış silahların çatışmalarda kullanıldığını da görüyoruz" dedi.

ÖMER ÇELİK'TEN YANIT GELDİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise tüm bu iddiaları yalanlayarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iddiasının tamamen iftira olduğunu dile getirdi.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yaşanan gelişmelerden sonra ise bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma başlatıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (21)

Sadık Yakar:

Türk askeri önce teslim ol demeden ateş bile etmiyor teslim olana ikramda bulunup şu içirip karnını doyuruyor bu iftirayı arıyorsan cezasını en ağır şekilde ödeyeceksin.

337
31
yanıtYanıtla
Dogukann:

Soruşturma başlatıldı nedir ya. Alın tutun kolundan atın içeriye. Soruşturma nedir !

335
24
yanıtYanıtla
Fakır:

böylesi vatanhainlerini stk ların başına getirenlerede yazıklar olsun

319
19
yanıtYanıtla
selim han:

bu vatan hainlari oldugu sürece bizim dis düsmanlara ihtiyacimiz yok masallah

286
26
yanıtYanıtla
Ramazotti Xxx:

Biride sormuyor hiç onların şehit ettiği türk askerlerin bedeni incelemiş mi diye

278
22
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

TERÖRİST BE BU TERÖRİST, NE KULLANICAK SU TABANCASI MI? BIRAK NASIL ÖLÜYORSA ÖLSÜN HAİNLER !!!

207
38
yanıtYanıtla
Poyraz Poyraz:

Bu ülkede Teröre her darbe vurulduğunda ses kimden geliyorsa ona dikkat edin. Bu seste genelde çıplak gelmez. Ya insan hakları ya hümanizm adı altında gelir.

215
21
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Ne oldu zorunamı gitti arkadaşlarını paketmi ettiler agababalarin senimi çağırdı nerde inceledin kimle inceledin sendemi ordaydin ne gibi planlarınız var neyi amacliyorsun

210
19
yanıtYanıtla
Genç vatandaş :

türk tabipler birliğindeki bu görevlilere gerekirse soruşturma açılmalı eğer mevzuat olarak uygunsa yerine devlet görevlisi ataması yapılmalı bu kişi nin yerine derhal şanlı türk ordusunun başarısını bu şekilde karalayamaz

187
34
yanıtYanıtla
Yavuz Çıplak:

TÜRK ASKERİMİZ DİYELİMKİ KULLANDI KULLANIYORLAR ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK BURDAN RİCA EDİYORUM LÜTFEN KULLANMAYA DEVAM EDİN...HATTA ARADA BİRDE BU VE BUNLAR GİBİLERİN OLDUĞU YERLEREDE ATIVERİN YANLIŞLIKLA BİLE OLSA OLUR YANİİİ

192
23
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title