Haberler

Selahattin Demirtaş, babasının ölümüyle ilgili cezaevinden mesaj paylaştı

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, vefat eden babasıyla ilgili cezaevinden bir mesaj paylaştı. DEM Parti aracılığıyla paylaşılan mesajda, "Merak etme baba, yüreğimiz bu hücreden büyüktür. Hakkını helal et, nasırlı emekçi ellerinden bin defa öpüyorum. Mekanın cennet olsun. Taziyelerini ileten, acımızı paylaşan herkese teşekkür ve selamlarımı iletiyorum." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Demirtaş'ın avukatlarına "Cenazeye katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurmayın." dediği aktarıldı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, babası Tahir Demirtaş'ın ölümü ile ilgili mesaj yayınladı. DEM Parti aracılığıyla paylaşılan mesajda Demirtaş, "Merak etme baba, yüreğimiz bu hücreden büyüktür. Hakkını helal et, nasırlı emekçi ellerinden bin defa öpüyorum. Mekanın cennet olsun. Taziyelerini ileten, acımızı paylaşan herkese teşekkür ve selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

HAYATINI KAYBEDEN BABASI İÇİN MESAJ YAYINLADI

Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nden DEM Parti aracılığıyla mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda Demirtaş, "Merak etme baba, yüreğimiz bu hücreden büyüktür. Hakkını helal et, nasırlı emekçi ellerinden bin defa öpüyorum. Mekanın cennet olsun. Taziyelerini ileten, acımızı paylaşan herkese teşekkür ve selamlarımı iletiyorum." dedi.

Selahattin Demirtaş'ın babasının ölümüyle ilgili mesajı

SELAHATTİN DEMİRTAŞ CENAZEYE KATILMADI

Selahattin Demirtaş'ın avukatları vefat haberini vermek üzere Demirtaş'ın kaldığı Edirne Cezaevi'ne gitti. Edinilen bilgiye göre Demirtaş cenazeye katılmadı. Demirtaş'ın, avukatlarına "Cenazeye katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurmayın." dediği aktarıldı.

Selahattin Demirtaş'ın babasının ölümüyle ilgili mesajı

TAHİR DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'DA DEFNEDİLDİ

Tahir Demirtaş'ın cenazesi, merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na götürüldü. Demirtaş, kılınan cenaze namazı sonrası Mardinkapı Mezarlığı'na götürülerek burada defnedildi. Cenaze törenine Selahattin Demirtaş'ın eşi, annesi, yakınları, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, DEM Parti milletvekilleri Serhat Eren, Adalet Kaya, Sevilay Çelenk, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve vatandaşlar katıldı.

Selahattin Demirtaş, babasının ölümüyle ilgili cezaevinden mesaj paylaştı

DEMİRTAŞ'IN BABASI, DİYARBAKIR'DAKİ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş, sabah saatlerinde Diyarbakır'a bağlı Kayapınar ilçesindeki evinde rahatsızlandı. Demirtaş, çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Selahattin Demirtaş'ın babasının ölümüyle ilgili mesajı

DEMİRTAŞ, KASIM AYINDA KALP KRİZİ GEÇİREN BABASINI ZİYARET ETMİŞTİ

Tahir Demirtaş, geçen yıl kasım ayında kalp krizi geçirmiş, cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği Diyarbakır'da babasıyla görüşmüştü.

Kaynak: ANKA / Güncel

Selahattin Demirtaş Adalet Bakanlığı DEM Parti Emekçi Baba Cezaevi Ölüm Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

kadir çoban:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

373
254
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Rabbim oğlunu da tez zamanda babacığna kavuştursun inşaallah

yanıt348
yanıt325
Zohan Coharyan:

İster gider, ister gitmez. Burası özgür bir ülke. Babasının cenazesine katılmak istememiş, kendi kararıdır. Terörist örgüt PKK mensubu bir oğlu daha var, o katılır belki cenazesine.

321
269
yanıtYanıtla
Goethegitme:

La ermeni karabağ da gitti elden simdi nerdesiniz

yanıt18
yanıt40
gunay yanug:

sen kurban bayraminda fakirlere et dağıtan çocukların katilisin

321
181
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Allah rahmet etsin kalanlara allahtan sabır diliyorum

283
206
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Rabbim tez zamanda babacığna kavuştursun inşaallah

yanıt271
yanıt229
Ancinsan Toranaga:

Mesaja bak lan ne kadar üzüldüm! Allah seni tez zamanda babacığna kavuştursun inşaallah

231
215
yanıtYanıtla
Unal Altun:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sana bela okuyanlarida Allah bildigi gibi yapsin.

123
137
yanıtYanıtla
Deniz SORAN:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Annesine tez vakitte kavuşursun inşallah başkan

135
120
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title