Haberler

"Şeker Dede" Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, "Şeker dede" olarak bilinen ve 125 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Tatar'ın cenazesi toprağa verildi.12 çocuk, 65 torun, 105 torun çocuğu ve 11 torun torunu sahibi olan Mehmet Tatar'ın cenazesi, Türkoğlu...

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, "Şeker dede" olarak bilinen ve 125 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Tatar'ın cenazesi toprağa verildi.

12 çocuk, 65 torun, 105 torun çocuğu ve 11 torun torunu sahibi olan Mehmet Tatar'ın cenazesi, Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesi morgundan alınarak, Gaziosmanpaşa Camii'ne getirildi.

Cenazeye, AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Tatar'ın cenazesi, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Geçen Temmuz ayında 125. yaşını kutlayan Mehmet Tatar, Ramazan Bayramı'nda televizyonda yayınlanan bir şeker firmasının reklamında "Ailen yanındaysa zaten bayramdır" diyerek tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı.

Mehmet Tatar, dünyanın en yaşlı insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na da girebilmek için bir süre önce başvuru yapmıştı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Kahramanmaraş Mehmet Tatar Türkoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title