Haberler

Şehidin Ankara'daki Evine Ateş Düştü

Güncelleme:

Hakkari'de şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun Ankara'daki evinde yas var.

Hakkari'de polis aracına düzenlenen saldırı ve ardından çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun Ankara'daki evinde üzüntü var.

Hakkari, Kırıkdağ Köyü Dez mevkiinde polis aracına düzenlenen saldırı ve ardından çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun Ankara'daki evine ateş düştü. Haberin duyulması üzerine şehit Yalçın Dizdaroğlu'nun akrabaları ve yakınları şehidin evine akın etti. Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Şehidin evi ve mahalle dev Türk bayrakları ile donatılırken, sağlık ekipleri de hazırda bekletildi.

Haberi alan şehit Dizdaroğlu'nun komşusu, "3 senedir birbirimizi görüyoruz, tanıyoruz. Çok iyi bir arkadaştı. Daha yeni umreye gitmişti. Umreden sonra da geçici görevle Hakkari'ye gitmişti. Türk milletinin başı sağ olsun. Bu kahpece yapılan yapılan hain bir saldırı. İnşallah bu son olur, inşallah milletimiz bir daha ağlamaz" diye konuştu.

Şehit Yalçın Dizdaroğlu'nun evli ve 1 kız, 2 erkek çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit Dizdaroğlu'nun erkek çocuklarının birisinin polis okulunda okuduğu, diğerinin ise Kayseri'de polis olarak görev yaptığı bilgisi alındı.

Dizdaroğlu'nun cenazesi bugün Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından defnedilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Dizdaroğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

title